|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#211 |
Senior Member
|
![]()
Ono što ćete ovde čuti je meni gotovo neverovatno. Moj je otac živeo 1922-2005. a ovo je snimljeno 2003. prilikom jedne posete mome bratu u Beogradu. Koliko se ja sećam on nije gitaru držao u rukama tada više od 50 godina. Kako ga je moj brat uopšte isprovocirao i naterao da "zasvira" ni to nikome nije jasno ali eto, ostade zabeleženo. Ja sam imao pauzu od skoro 30 godina i kada sam opet uhvatio gitaru bilo je mnogo muka da uopšte prsti ponovo dodju u neku fazu kada se može svirati. Kako li je mome ocu oupšte pošlo za rukom da ovo odsvira ko zna. Ali eto, poslušajte kako neko ko ima preko 80 godina i ko preko 50 godina nije gitaru držao u rukama ipak iz nje može neke zvuke izvući. Ja kada ovo slušam reagujem i subjektivno i veoma emotivno ali eto...poslušajte.
stara gitarica Last edited by alek019; 16-04-2015 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
VIP Member
|
![]()
Mnogo dobro i du?evno.
Pozdrav, Vasa P.S. U kom softveru je obrađivano (čini mi se da su dither i noise type pogre?ni)?
![]() |
#213 |
Pro Member
|
![]()
Ja uzimam gitaru u ruke svaki dan, a ovo ne umem.
Mo?da bi trebalo da napravim podu?u pauzu.
![]() |
#214 |
Senior Member
|
![]()
Moj brat koristi Mac, i ovo je tada bilo snimano direkt u komp preko nekog mikrofona. Ne sećam se da je zvuk nešto obradjivan, narezan je CD a ja ga opet ovde skinuo i preko SoundForge-a prebacio u mp3. Ništa nije radjeno posebno.
Na ove snimke natrčah jer treba da 16. maja (noć muzeja) bude izložba slika moga oca (Dušan Stefanović) u organizaciji Muzeja Negotina , pa u te svrhe ja malo čepkah da pronadjem još neki prigodan materijal, snimke sa ranijih izložbi i sično. Evo ovde imate i nekoliko slika da vidite kako je to on radio nekada. Kada pogledate ove slike koje su u raznim tehnikama treba da znate da je njegov vid bio katastrofalan. Preživeo je niški logor za vreme drugog svetskog rata i to je imalo svoje posledice. Na jednom oku razlikovao je samo svetlo i tamu, a drugo je bilo sa dioptrijom -15. Nikome ni dan danas nije jasno kako neko ko je skoro slep može ovako slikati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Awacs.
Iskreno rečeno te 2003. pitanje da li bi znao da nabrojim neki software koji je vezan za audio produkciju a kamo li da ga koristim. To me tada nije interesovalo ič. Posle kada su se sklopile ostale kockice, ja postao matoriji, oslabio i vid i sluh, ponovo gitarica, motorika prstiju propast jedna...e tada se ja zagrejah za ovu problematiku ali...malo zakasnih. Mala digresija... Malo sam se ?etkao do Milana sad za praznike i pored svega onog ?to tamo treba da se vidi od istorijskih i umetničkih lepota interesantno mi je bilo slu?ati muzičare na ulici. Verovatno ni tamo njima ne cvetaju ru?e čim se i na taj ulični način trude da izvuku neku paru od prolaznika. Muzički kvalitet tih ljudi je neverovatan. Tehnika sviranja besprekorna (ne ba? kod svih,ali većina je ok) a ima ih i mladih ali i veoma matorih. Tu sve mo?ete čuti i klasika rock i d?ez. Ti ljudi imaju i "svoja izdanja" prodaju tu neke CD-ove za male pare i sada se malo kajem ?to to ne kupih. U sećanju će mi ostati jedna mala talijanka (mislim niska, nisam ba? mogao zaključiti koliko ima godina) , svirala je flautu na neku d?ez matricu i to je zvučalo fenomenalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Senior Member
|
![]()
Ide praznik, pa pre nego pobegem negde eto još malo drambuljanja. Stari hit, pevačica nebeska...
https://app.box.com/s/f3f47yr5pxfls3ktz56ewaxbaw2nlcjq Last edited by alek019; 28-04-2015 at 04:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Senior Member
|
![]()
Odavno nisam ni svirao, niti se oglašavao ovde na forumu. Imao sam jednu epizodu životnu, strašno, strašno ružnu (zveckali i hiruški noževi i teška hemija) ali nadam se da će biti bolje. Nije sve tako crno, dobio sam ni manje ni više nego 3 nove gitare, jednu ću zadržati, gitarica ručni rad, izgleda i zvuči fenomenalno, kad je slikam staviću slikicu da je vidite. Za sad samo da je čujete na kratko
Juče sam prvi put uhvatio gitaru u ruke od maja meseca (kada mi se izdešavaše katastrofe). Što bi reko Aca Lukas "još je na ramenima, luda glava...". Za sad je dobro osim što imam jedno 15 kg manje pa moram i garderobu menjati, ali to je najmanje bitna stvar. Pozdrav Evo i slika, gitarice koja dobi i ime zver22 (nije kvaka nego pragovi). Last edited by alek019; 25-11-2015 at 11:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |