|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#211 |
Member
|
![]()
U redu "inter...", ali, sto jadnu dzumaricu vezaste interlegs?
![]()
#212 |
Banned
|
![]()
Moram Sale...................Midi idijoti su midi idijoti i KRAJJJJJJ.Zamisli situaciju"Dolazis da pevas na midi files koji je pravljen u jednom tonalitetu.npr A mol,midi idijot pojma nema kako da transponuje pesmu u tonalitet koji mu ti kazes npr C mol.Sta onda????????Sledi pitanje midi idijota"koliko je to minus ili plus" na njegovom usranom aranzeru.Pazi a pri tom ne znaju ni odakle krece matrica,pogube se kad im kazes tonalitet.Ma strasno(PREVARA KLASICNA)To je samo jedan od primera,ima i te kako poznatih aranzera koji ne znaju ni jedan jedini akord da odsviraju,ama sve kucaju...ma nek je to najlepese....al je sramota po njih,sta kad im dodje malo pismeniji muzicar pa im kaze hocu pesmu iz tog i tog tonaliteta????Smesno je pricati o tome....Moj drug je zavrsio solo pevanje na Gracu i naisao na vrlo zanimljive aranzere nadaleko poznate u zemlji Srbiji,doneo im note tek malo da im pomogne kako bi oni trebali da to odrade,rekao im ajmo momci iz A mola,a oni ga pitali ajd nam ti pokazi gde je taj A mol na klavijaturi.......Koliko god da dobro zvuce,sta ce sutra kad ih neko pozove preko,ima da ih ismejavaju ko zadnje OVCE,a sami sebe vec ismejavaju jer je to KLASICNA PREVARA i sebe i drugih,sorry za OT necu vise na ovu temu,Pozz
Last edited by master29; 07-08-2008 at 02:29 PM. |
![]() |
![]() |
#213 |
Banned
|
![]()
Secate li se brace blizanaca meleza,ne mogu trenutno imena da im se setim......
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
He he mislim da su Milli Vanilli u pitanju...
![]() |
#215 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
|
![]()
nisu im zabranili nego su otpali ko malter posle saznanja da su prevaranti. Jedan se posle toga navukao na drogu i umro. Pa onda ti aranziraj...
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Mason
|
![]()
Pre neki dan ja skoknuo do Bovanskog Jazzera kraj Sokobaje, seo u bashtu kraj jazzera, pijem pivo, posmatram i eventualno slikam prirodne lepote
![]() ![]() Kad medjutim, pojavi se od nekuda ON i ukljuchi klavijaturu, te ja shvatih da lokal ima MUZIKU! Na stalku od klavijature stoji plastichna tabla sa natpisom "RADE - 064 - xxx-xxx " ![]() ![]() E sad... nije samo "Rade"... da stvar bude jos gora ima on i pevacha! Lik ne peva, vec zapomaze... Auuuu... ono treba chuti! ![]() A uhvato se Olivera Dragojevica, Georgieva, Bjelog Dugmeta... pa kad dodje neki vishi deo u pevanju, to cepa ushi. Mislim da bi autori plakali od muke kada bi ga chuli ![]()
#218 |
Banned
|
![]()
Deki,takvih idijota pun k..ac,nisam ja nesto kivan na njih neka rade svoj posao,kod svojih poslodavaca,ali ne mogu da pravdam to guranje disketa ili sad nasnimavanje na hard,pa pustanje ljudima.....posle i kad sviras ljudi ne veruju...ispadosmo svi prevaranti zbog takvih likova.....ejjjj ja transpozer u zivotu nisam ukljucio a kamoli nesto crnje i gore.....mozda zato sto kad sam poceo da sviram takve stvari se nisu nalazile na klavijaturama,sad samo sto ga na klavirima nema.....Ne mogu da pravdam neznalice i kraaaaajjjj.....To je klasicna prevara,u jednoj ruci drze casu u drugoj cigaretu a k...em sviraju,pa se narod pita ko ovde koga jebe........jos jednom se izvinjavam na ot,za neke stvari i te kako treba skola,ne mora da bude (muzicka)ali mora covek da zna ono sto radi.......pozz
|
![]() |
![]() |
#219 |
Member
|
![]()
U zivotu nisam pevao na midi fajl, mada postujem i to. Midi fajl je umetnost
![]()
#220 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() kako kaze drug marchelo: da li bi verovali u rechi i pesme moje da vam u intervjuima zvuchim poput viki kiki i stoje da sam nepismen ko majmun besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, dal bi bio pobuna? ako hocesh protiv njih, budi bolji od njih, ako hocesh stvarno protiv njih ne pucaj kapislama na njih, takvi su uvek postojali i uvek ce ih biti.. takvi su i pobedjivali na festivalima.. al opet, jbg.. meni neko da kaze kreni iz a sus7.. ja bih ga bledo gledao.. ne zato shto ne znam da odsviram taj akord, nego zato shto ne znam imena svih sranja.. osnove znam, glup nisam.. ali sam nezainteresovan za teoriju.. bar sam iskren.. pozdrav btw, necesh mi verovati al josh nisam stigao da zovem majstora.. hahah.. bio sam u studiju 24/7 al nisam hteo da ga zovem pa da ga zapostavim.. p.p.s. nisi doshao na pivo.. ![]() Last edited by HeatMan; 07-08-2008 at 07:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |