|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#201 |
Member
|
![]()
Kako da ne, Buchla se reklamira preko Deadmou5-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Senior Member
|
![]()
da ne komentarisem Skrillexov dosadasnji rad, pogotovo u skorije vreme, ali ovaj spot je nesto sto me je stvarno odusevilo u poslednje vreme sa dubstep scene, a i generalno svi njegovi spotovi su mala remek dela... kad je izasla pesma sa damian marley-em nisam preterano obracao paznju ali ovo je super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
VIP Member
|
![]()
he he ..pa isto kao kad neki sportista postavi neki rekord - on je u tom momentu najveci...
tako i Deadmou5 ! 99% klinaca / producenata NIKAD nisu culi za Buchla, pre Deadmou5-a !! Valjda to kapiras?? Nece sigurno da daju Herbie Hancock-u da ih reklamire....on je za muzej (za nove generacje !!) Skoro sam negde citao da se svojevremeno Moog uvredio / naljutio na Deadmou5-a i njegove managere, jer je trazio da mu daju dzabe insrumente da bi ih reklamirao - standardna procedura je samo popust (oko 40-50%).. Tako da se ne bi cudio da je SVE one sintije dobio za dzabe, da stoje na slikama...dok on radi 90% u kompjuteru !! inace reklamira i Sonos, i Nokiju, i sta vec ne...
![]() |
#204 |
Member
|
![]()
je i?o tko na skrillexa,feed me-a,caspu i tko god je jo? bio na onom warrior dance festu?
![]() |
#205 |
Pro Member
|
![]()
Previse dabstepa na festivalu prvi put sam video,da bas i nije muzika sa open air,pre bi rekao da je za klubove,skrilleksa nisam gledao jer su me predhodno smorili sa dabstepom.Ko kad bi odgledao 2-3 Chena Dzekija u nizu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Pro Member
|
![]()
al' zato dimension festival je da operes usi od fartstepa ... lepe festivale ste imali ove godine ... samo je steta sto su englezi radili (org) vecinu festivala ... steta ...
i sad stvarno jel' "opr'o" skriljeks ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam očekivao bolje ozvučenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Member
|
![]()
da si bio na outlooku nebi? kenjario da je bilo tolko "fartstepa" jer je bilo apsolutno svega! od duba,raggea,dancehalla,dubstepa,garagea,dnb-a...ma ono,ba? sva?ta sva?ta...ali ovo nije tema za raspravljanje o tome...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte....nov lik na UK sceni | DaBear | Razno | 11 | 01-10-2011 08:22 PM |
pomoć potrebna - relativno hitno | Arthur | Razno | 1 | 03-01-2011 11:14 PM |
Nesto relativno staro... | Synclavier | Promocija radova | 10 | 12-09-2008 05:10 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
relativno bitan&hitan problem sa Cubase | Arthur | Audio Software | 15 | 04-11-2005 03:03 AM |