Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2006, 03:45 AM   #191
p.e.r.u.n.
Guest

Default Re: Bufet "rumski"

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Kakav napad poezije, jo? malo i suzica bi mi krenula Ajd pa bolje se sna?o i u zdravlje!
Ajde, ajde, emocije sacuvaj za neku novu saradnju uskoro!!! Vidimo se!
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 10:01 AM   #192
Illiron
Member

Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.

Poseban pozdrav za moje prijatelje i saradnike Lacky-ja, Zagora, zatim Dushana S-a, Idekiusa ( lepo smo se skapirali onomad, druze ), Oggy-ja, DVuckovica, Ridge-a i mog novog poznanika Illirona!!!
Pozdrav!
Illiron is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 10:37 AM   #193
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Hmm... moracemo da posaljemo Her Off-a von GestApogee da to malo pronjuska
He, he, a oni stvarno mislili da ja samo sviram u bufetu
Old 01-05-2006, 12:31 PM   #194
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.
Na kraju pozdrav i za coveka zbog kog sam poslat na odsluzenje kazne ( tj. ne njega kao njega, vec svadje sa njim ), MAX-a!
Moram da te podsetim da nisi banovan zbog svadje sa mnom ( jer se ja nisam svadjao sa tobom ....) nego zbog uvrede i agresivnog ponasanja .

Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje sa tvoje strane ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 01:37 PM   #195
p.e.r.u.n.
Guest

Quote:
Originally Posted by Max
Moram da te podsetim da nisi banovan zbog svadje sa mnom ( jer se ja nisam svadjao sa tobom ....) nego zbog uvrede i agresivnog ponasanja .

Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda .....

Pozdrav
Ja iz kurtoazije ne radim i ne pricam nista u zivotu... Moj pozdrav tebi (a smatram da sam i ja imao na cemu da ti zamerim, zasto je sve onda i puklo) znaci puno toga, a prvenstveno moj pomirljiv stav, nadam se i tvoj. Izvini nije teska rec, ali POZ|DRA znaci mnogo vise od toga... Obojica smo profesionalci, ja se ni ranije nisam krio iza svog imena (ne tumaci ovo kao sarkazam...) i samo sam pricao ono sto mislim... Doduse niko nije vidovit da zna ko sam, tj. kakva mi je dinamika govora, jer, na kraju krajeva, ovo je pisanje! Nadam se da cemo biti konstruktivni obojica i jedan za drugog i za ostale clanove foruma!

Jos jednom, POZDRAV tebi, ne zelim da se vracamo na svadje, tj. uvrede sa Private-a i ostalo!

P.S. Kao sto vec rekoh, otkrivam opcije EDIT i ADD SMILES, tako da ce valjda sve biti jasnije!D
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 01:40 PM   #196
p.e.r.u.n.
Guest

Quote:
Originally Posted by Illiron
Pozdrav!
Pozdrav decko!!! Vidimo se mi uskoro!!!

Lacky, izvini ako Buffet pretvaram u Zelje, Cestitke... Jel' odstupam od pravilnika??? Banuj me!!!

P.S. Vidimo se u Sredu, naprimer!!!??? (hvala, prijatelju moj sto delis kafanu sa mnom, tj. ustupas je za malo moje patetike:o!!!)
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 01:52 PM   #197
Max
Pro Member

Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....

Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta

Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete .

Pozdrav
Old 01-05-2006, 01:59 PM   #198
p.e.r.u.n.
Guest

Quote:
Originally Posted by Max
Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....

Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta

Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete .

Pozdrav

Pozdrav, treci put!!! Opusti se, zelim ti lepo druzenje samnom... Valjda takva zelja ne stoji uz "necasne" misli ili namere... A, da ti pravo kazem, kad smo se pokacili, setio sam se ko si, ali ne i sta radis... I kao sto i tad rekoh... Otvori thread, popljuj moj rad, moj pristup, a ne mene... Prica o Karleusi i "zagrevanju" stolice nije imala nikakve veze sa Threadom o Yamahi NS10M... Ili sam ja nesto propustio? Sumnjam...

Max-e, budi pozdravljen i nadaj se, kao i ja, vrlo konstruktivnim i prijateljski nastrojenim diskusijama... Necu da se vracam na nesto sto je bilo... Razmisljam o onome sto ce biti!!!
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 03:55 PM   #199
p.e.r.u.n.
Guest

E, pa OK... ovo pishem, a bolje je tako, jer sam malochas na chatu sa Maxom rashcistio vecinu stvari vezanih za nas sukob od pre vishe meseci!!! Iako smo se upoznali jako davno, dugo se nismo videli, a i kad smo se sreli ovde, bavili smo se pisanjem! Ne prichom... Tesko je skapirati ko je ko i ko je kakav ovde!!! Cesto se dogadjaju nesporazumi, svadje, pa i mnoge uvrede bivaju izgovorene!
Vezano za moje postove od ranije, nemam razlog da bilo sta menjam ili da se zbog njih nekome izvinjavam, jer to sam ja... a i tada sam se svima predstavio imenom i prezimenom... i to cu uvek biti ja!!!

Sto se tice onog "nestrucnog" dela diskusija, uvreda upucenih Maxu na PM, smatram da to jeste razlog zbog kog bi trebalo da mu uputim izvinjenje... Obzirom da smo se chuli, to smo resili sami i nadam se, zakopali ratne sekire!

Bas zato sto smo se prvo chuli, raschistili stvari licno... smatram za shodno da se i javno izvinim choveku (Maxu) za uvrede i pretnje upucene na njegov racun!

Ako ostanemo neistomisljenici po pitanju posla ili principa u istom, nadam se da necemo praviti galamu oko toga, pogotovo ne svadju ili resetanje uvredama... Dakle, kao sto rekoh/napisah i sinoc... Ovde smo da bi bili konstruktivni, da bi pomogli drugima da nesto nauce, a i da bi sami nesto naucili!!!

Kao i u razgovoru licno... Pozdrav, pa se vidimo na forumu!!!
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 03:58 PM   #200
Max
Pro Member

Zahvaljujem se Perunu na iskrenom izvinjenju ...

Nadam se da ce shodno svom velikom znanju biti isto toliko i koristan ljudima koji pocinju u ovom poslu kao i onim naprednijim ....

Prihvatam izvinjenje ..... i idemo dalje

Pozdrav
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules