|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje sa tvoje strane ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() Jos jednom, POZDRAV tebi, ne zelim da se vracamo na svadje, tj. uvrede sa Private-a i ostalo! ![]() P.S. Kao sto vec rekoh, otkrivam opcije EDIT i ADD SMILES, tako da ce valjda sve biti jasnije! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Guest
|
![]() Quote:
Lacky, izvini ako Buffet pretvaram u Zelje, Cestitke... Jel' odstupam od pravilnika??? ![]() ![]() P.S. Vidimo se u Sredu, naprimer!!!??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Pro Member
|
![]()
Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....
Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta ![]() Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete . Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Guest
|
![]() Quote:
Pozdrav, treci put!!! ![]() ![]() Max-e, budi pozdravljen i nadaj se, kao i ja, vrlo konstruktivnim i prijateljski nastrojenim diskusijama... Necu da se vracam na nesto sto je bilo... Razmisljam o onome sto ce biti!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
E, pa OK... ovo pishem, a bolje je tako, jer sam malochas na chatu sa Maxom rashcistio vecinu stvari vezanih za nas sukob od pre vishe meseci!!! Iako smo se upoznali jako davno, dugo se nismo videli, a i kad smo se sreli ovde, bavili smo se pisanjem! Ne prichom... Tesko je skapirati ko je ko i ko je kakav ovde!!! Cesto se dogadjaju nesporazumi, svadje, pa i mnoge uvrede bivaju izgovorene!
Vezano za moje postove od ranije, nemam razlog da bilo sta menjam ili da se zbog njih nekome izvinjavam, jer to sam ja... a i tada sam se svima predstavio imenom i prezimenom... i to cu uvek biti ja!!! Sto se tice onog "nestrucnog" dela diskusija, uvreda upucenih Maxu na PM, smatram da to jeste razlog zbog kog bi trebalo da mu uputim izvinjenje... Obzirom da smo se chuli, to smo resili sami i nadam se, zakopali ratne sekire! Bas zato sto smo se prvo chuli, raschistili stvari licno... smatram za shodno da se i javno izvinim choveku (Maxu) za uvrede i pretnje upucene na njegov racun! Ako ostanemo neistomisljenici po pitanju posla ili principa u istom, nadam se da necemo praviti galamu oko toga, pogotovo ne svadju ili resetanje uvredama... Dakle, kao sto rekoh/napisah i sinoc... Ovde smo da bi bili konstruktivni, da bi pomogli drugima da nesto nauce, a i da bi sami nesto naucili!!! Kao i u razgovoru licno... Pozdrav, pa se vidimo na forumu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Pro Member
|
![]()
Zahvaljujem se Perunu na iskrenom izvinjenju ...
Nadam se da ce shodno svom velikom znanju biti isto toliko i koristan ljudima koji pocinju u ovom poslu kao i onim naprednijim .... Prihvatam izvinjenje ..... i idemo dalje Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bufet del Rumski Vol 2. | Oggy | Pricaonica | 468 | 30-04-2009 07:10 PM |