|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Junior Member
|
![]()
Khm, red da se i ja predstavim..
Ja sam Max, ?ivim u blizini Novog Sada, nisam bitan, nagrađivan, izdavan, apsolutan i tako to, samo volim muziku i rado je se sećam. ?kolovanje mi je potpuno nepovezano sa muzikom (trenutno sam na četvrtoj godini smera Srpski jezik u kontaktu sa slovačkom filologijom) ali se ona tu već nekako provlačila nekih sedam-osam godina iza mene, prvo kroz kojekakve gitare i baseve, posle i kroz DJing i produkciju. Trenutno sam u funkciji samoproklamovanog basiste, mestimičnog kontrabasiste, povremenog DJa i delimičnog producenta, sa tendencijom ka ovom poslednjem. Posedujem jedan Fender Duff McKagan bass (MIJ '86) koji je malo franken?tajnisan pa sad ne liči preterano na sebe ali ga i dalje smatram mojim primarnim oru?jem, a takođe sviram Play dugme na raznim kontrolerima, plejerima i gramofonima. ?to se produkcije tiče poprilični sam početnik, usmeren uglavnom ka blago elektronskim zvucima chillhouse muzike, učim i radim na ruDAWu skromnih performansi, Logicu, Focusrite Saffire PRO 14, Mackie MR5 mkII i AKG K240 u sobi koja je u procesu akustičkog tretmana, kao i apgrejda pomenute opreme koja se u njoj nalazi. Do sada sam samo čitao po forumu i informisao se (mislim da sam jednom-dvaput kliknuo i na ono "hvala" dugme) al' skapirah da je red i kurtula da se ovde predstavim, bar malo. Takođe bih o istom tro?ku i da se zahvalim članovima ovog foruma na znanju koje su ovde podelili (kao i onima koji su me u?ivo trpeli) i da vas unapred upozorim da postavljam mlogo pitanja. Da dodam samo, nisam nikad pre?ao Return to castle Wolfenstein ali Fallout 2 rasturam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Pro Member
|
![]()
I bre max pa kako nisi to preshao pa pa..wulferstein se mora preci..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Junior Member
|
![]()
Evo evo, iskopah CD negde i sad cu da ga pređem..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Pro Member
|
![]()
Zezam se ja decesh to da igrash matoro,uzmi ti lepo far cry 2 ili 3.i zapamti civili nisu civili samo se foliraju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Junior Member
|
![]()
Pređoh Wolfenstein noćas, sad sam valjda legitiman član foruma
![]() Ajoj spartakus, kad me nagovaras da igram Far cry, to je kao lečenog alkoholičara da nudi? rakijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |