|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Nikako da zvona zazvone
![]() Najbolje da pjesmu postavis kod Pureta na streamload.
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Nocni,
Kako da to uradim. Meni ona uputstva nisu ba? jasna jer je napisano mako komplikovano... za ljude od iskustva (a ja ovo nikad nisam radio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Otidji na www.streamload.com pa tamo otvori jedan svoj account-sanducic. Kad se uspjesno registriras, ulogiras se na taj svoj novostvoreni account sa svojim imenom/lozinkom. Uradis 'upload' te pjesme.
kad je uspjesno uploadas oznacis je i gore negdje je dugme za 'salji-sent' i posaljes je na 'purator003'. Nakon toga Puretu javis da si je poslao, to bi trebalo biti to. Ako ti trebaju detaljnije upute zbog engleskog jezika, nije problem napisat cu ti sve korak po korak. Pozdrav
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Evo, registrirao sam se tamo i sad uploaduhem pjesmu "Zvona" kao i verziju tvoje "Mihael"... Upload bi trebalo biti zavr?en za oko 30 min. I zar onda ne mogu dati vama direktne adrese za ta dva fajla ve? moram i?i preko puReta? On je ponekad zauzet i mo?e potrajati danima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ma moze se na streamload otvoriti account na jedno mjesec dana, pa tamo uploadas i to je to.
Nama das direktne adrese gdje su uploadni.. ne treba nista slati puretu.... zar ne?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Evo, ovo bi moralo raditi.
http://209.245.59.177/Gimme/65295319...25/2/Zvona.mp3 Ako to ne uspije, tra?im most za skakanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Skidam je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Proradilo je, zna?i!
![]() Medjutim, :oops: dao sam link za pogre?nu verziju (u kojoj ima dosta frljoka). Dakle, link je ovaj: http://209.245.59.177/Gimme/65295319...25/2/Zvona.mp3 Sorry! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
U mene je ne moze skinuti? Stavi li je na streamload?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|