|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() kompresori i limiter od uada su za popizdit a kompresor od tc-a je za popizdit od muke ![]() ... ali to je sve stvar ukusa. neki ce rec da im se vise dopada uadov reverb, dok stvarno neznan nikoga ko preferira tc kompresore. medjutin, sve ovisi koje stvari dobijas u paketu, je tc ima izvrstan limiter, multiband, eq ali to treba kupit posebno i preskupo je. uad ima puno razumnije cijene, tako da san ja kupi sve pluginove koji postoju. ne znan nikoga ko ima 2 powercorea, dok uadica nikad dosta. ima tipova i sa 4 komada u kompu :roll:
![]() |
![]() |
#12 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
Danas sam postao ponosni vlasnik UAD-a 1(jos 3 plugina do FULL verzije) .. verovali ili ne UAD mi je stigao iz Chicaga od Jadrana za samo 3 radna dana :P (UAD sam kupio od Jadrana koji nikad nije ni pomislio da ce mu zavrsiti u Srbiji
![]() Ostajem bez teksta tako da nemam sta da dodam o toj spravi sto se vec ne zna :P Ziveli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
|
![]()
jos cestitki, ko je sledeci......
![]()
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Deki Deki ti si osvezenje za forum samo sam cekao na tvoj komentar znao sam da cec progovoriti
![]()
![]() |
#17 |
Ivan Lekic
|
![]()
@SandRob
Znas li sta me zanima jer dugo radis sa njegovim plugovima .. kazi mi koji su plugovi najbolji da bih video sta nemam pa bih mozda kupio .. ? P.S. Ajd ako ti nije tesko ponovi ono sto si opsirno pisao ali nije otislo i izgubilo se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ton magistar
|
![]()
vise san i zaboravi sto san pisa. neznan ni sto je bila tema :oops:
a sto se pluginova tice, ovo ti je sto bi bilo dobro imat: la2a 1176ln i 1176se pultec (optimalno i pultec pro) realverb-pro i dreamverb fairchild precision limiter (optimalno)
![]() |
#19 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Sve ostale plugove imam .. nazalost fairchild nemam za DEMO probu ali osecam da je to najjaci plug .. ove koje si pomenuo su zaista ono zbog cega vredi uzeti UAD-a .. ovi ostali me nesto i nisu usrecili ali neka ima par dobrih i vrednih tih para i dobro je , kao sto cu kupiti i powercore-a samo zbog megaverb-a -Danas sam radio i opteretio sam uad-a na 93% opterecenja .. ne znam .. nisam brojao ali sigurno sam povukao jedno 15-tak pluginova od toga po 3 puta 1176ln i 1176se kao i la2a i naravno pultec-a .. sve radi kao sat a najvredniji je zvuk koji dobijes .. prosto je neverovatno kako je sve jednostavno a kvalitetno uradjeno .. recimo na kompresoru nemas nista osim gaina i jos par podesavanja , kao analgna sprava .. a do jaja zvuci .. to je ono pravo .. Sandro,tesko da ces me nagovoriti da uzmem pulsara ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ton magistar
|
![]()
necu te ni pokusat nagovorit.
![]() ma to su ti ti pluginovi zbog kojih se isplati trosit dsp, a drugi su isto vrh, ali za njih moozda imas alternative u nativeima, pa je steta trosit dsp. ima jos jedan plug s kojin se isplati malo poigrat a to je rs-1 (reflection engine) ja ga ponekad koristin, uz tc reverb, na glasu. nego, kako nemas demo za fairchild?! cudno mi je to?! aaaaa... ![]() sigurno ga je jadran vec 'zloupotrebi' ![]() bdv: powercore ti ima, uz megaverb i izvrstan calssicverb, ali i uadovi reverbi su genijalni samo sto su oni vise kao simulacija prostora. recimo meni je najbolja simulacija katedrale sa uadovim dreamverbom. jedino je bolja convolution verzija ir1, sir i sl. naravno, ako imas dobar impuls ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
UAD vs PowerCore | Tazman | DSP forum | 18 | 11-04-2006 03:30 PM |