Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-08-2004, 11:32 PM   #1
Nocni
Member

Nocni's Avatar

Default Vizzo virtual gitarist, crtanje varijacije i modulacije

postoji li mogucnost da se negdje rucno 'nacrta' virtual gitaristu sviranje 1-8 varijacija? Za sada radim tako da ukljucim snimanje i ono 'w', pa dok pjesma tece, rucno mijenjam varijacije. Poslije ukljucim 'read' i to uglavnom radi ok. Medjutim problem je kad zelim da mi u nekim paternima svira npr varijacija 1. pa onda 8. u tom slucaju moram preci rucno preko svih ostalih da bi dosao do 8-me.

Opet pitanje o crtanju, ovaj put o crtanju modulacije, tako da vizzo samo razlozi akord. Cesto mi uspije rucno usnimavanje pomocu modulation bendera na klavijaturi, ali mi ne ispada dobro ako zelim razloziti 2 susjedna akorda. Da li je to moguce ucrtati u key editoru?
Pokusavao sam sam, ali nikako da skuzim koliko ranije? prije akorda treba nacrtati (stepenasto?) i kad ponovo vratiti modulaciju na '0'?

p.s. prijedlog
mozda da uvedete dodatnu temu na forumu sa podnaslovom 'za papke', tamo bih zasigurno bio vidjeniji gost . imam toliko pitanja, pa me strah da ne dojadim narodu.
ajd zivili
Nocni is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules