|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
postoji li mogucnost da se negdje rucno 'nacrta' virtual gitaristu sviranje 1-8 varijacija? Za sada radim tako da ukljucim snimanje i ono 'w', pa dok pjesma tece, rucno mijenjam varijacije. Poslije ukljucim 'read' i to uglavnom radi ok. Medjutim problem je kad zelim da mi u nekim paternima svira npr varijacija 1. pa onda 8. u tom slucaju moram preci rucno preko svih ostalih da bi dosao do 8-me.
Opet pitanje o crtanju, ovaj put o crtanju modulacije, tako da vizzo samo razlozi akord. Cesto mi uspije rucno usnimavanje pomocu modulation bendera na klavijaturi, ali mi ne ispada dobro ako zelim razloziti 2 susjedna akorda. Da li je to moguce ucrtati u key editoru? Pokusavao sam sam, ali nikako da skuzim koliko ranije? prije akorda treba nacrtati (stepenasto?) i kad ponovo vratiti modulaciju na '0'? p.s. prijedlog mozda da uvedete dodatnu temu na forumu sa podnaslovom 'za papke', tamo bih zasigurno bio vidjeniji gost ![]() ajd zivili |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Denyken kao gitarist/član benda | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 08-04-2009 06:32 PM |
Virtual Bassist | puRe | Audio Software | 21 | 23-11-2004 05:21 PM |