|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Sve je radilo bez prijekorno,ali sam prekjuce instaliro WinXp Ntfs u Acpi.
Karte mi dijele 20 i 23 Irq, audio mi radi normalno samo nemam out-a za midi. Naravno da sam ukljucio asio u nuendu,nije mi prvi put, sve ostalo radi normalno,na tasku mi se digne samo Default SP4.0 ostalo sam izbacio. Samo Pulsara i powersamplera sam spojio na jednom projektu, U nuendu imam signak na mix kanalu i na transportu i in i Out ali vjerovatno ne znam kako da spojim u Device setupu Nuenda. Nesto mi fali a ne znam sta. Sa klavijaturom je sve ok. Evo napisao sam kako izgleda Device setup. Sta mislis ti sta bi trebo uradit!??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ton magistar
|
![]()
za pocetak podji u nuendov direktorij (u program files) i obadji subfoldere. zaboravi san kako se folder zove, ali znam da ima jedan u kojemu se nalazi samo jedan file "ignoreportfilter". file nema extanzije i samo se on nalazi u tome folderu.
e, taj "ignoreportfilter" prebaci u nuendov direktorij i onda otvori nuendo. podji devices setup i... e sad bi ti WINDOWS MIDI treba radit. podji u njega i aktiviraj sve sto ti treba. u ALL MIDI INPUTS deaktiviraj ona dva (emulated) u DEFAULT MIDI PORTS stavi oba na Creamware MIDI in/out1 u DIRECT MUSIC sve deaktiviraj aj, pa javi sto se dogadja?!
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Izvini nisam se mogo sinoc javit imo sam neku svirku pa sam izaso oko 20h.
Uradio sam onako. U windows Midi imam sada one portove ali problem je sto ne mogu deaktivirati one u Direct Music. evo pritiscem ali nista. Stoje kako stoje, oni emulated ne mogu promjeniti sa YES na NO. Opet nemam komunikacije sa keyboard-a.Mada pokazuje na transport baru indikaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Jos nesto,imali veze sto kad sam instalirao drivere sa CD-a od asusP4PE
instaliro sam i neke koji su vezani za audio pa sam ih poslje u bios-u iskljucio,taako da sada imam u windows system properties>device manager>sound,video and games controllers< sljedece(trebali ih REMOVE) to su: Video Codect Media control device Legacy Video capture device Legacy audio drivers Audio Codecs Creamware DSP Board Creamware DSP board Tako pise Sound,video and games controllers! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ton magistar
|
![]()
pa moze bit da si tu nesto sjeba ali ti se ja bas ne razumin u to.
ja bi, na tvomu mistu, u biosu iskjuci sva audio onboard sranja i sve sto ne koristis pa ti se 'suvisni' driveri neci ni instalirat. u biti, ti imas idealnu plocu za cw (ja san ima p4t-e) i nebi trebalo bit problema. najbolje ti je krenut iz pocetka. lipo instaliraj xp i nemoj dirat drivere. sigurno je neka glupost u pitanju, jer nuendo mora radit i po default setingu! bdv: za tvoju maticnu kazu da radi u acpi modu bez greske, ali ja san se uvjeri da p4t-e bolje radi u standard pc modu. dakle, odluci sam kako ces instalirat xp. mozes i naknadno updateat kompjuterske drivere u standard pc, ali to nije to - bude sranja (da sad ne nabrajan). ako se odlucis za standard pc mod, onda samo na pocetku instalacija (kad se pojavi oni plavi ekran) zvizni f7 i nastavi instalaciju ko obicno. nakon instalacije ces samo namistit da ti se konpjuter normano gasi. svejedno: acpi i standard pc mode nemaju veze sa tvojin problemom. ovo je bilo samo usput ![]() a jeli ti sviraju audio kanali u nuendu!?
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ovo je drugi put da sam instaliro XP. Prvi put sam zezno nesto. Instalacija je prosla normalno, audio radi normalno,vuce trake itd.
Nije mi jasno zasto ne mogu iskljucit ono u Direct music. Na transportbaru i na mixu od nuenda pokazuje da imam ulazni signal ali izlazni fali! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Evo ga Raaaaaaaadiiiii :P
Supeeeeeeeer! Hvala ti velika Sandro, Da si august u Makarskoj imo bi veceru od mene! Ovako THANKS........... Idem odma nesto pocet radit! Cao ps. Jel uredu da ono sve stoji u system properties osim Creamware DSP board-a? (audio,video games controller) ili da to remove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma nek stoji! To nebi trebalo predstavljat problem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za SandRob-a! | bumbar | DSP forum | 14 | 18-03-2005 07:14 PM |