|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ali koliko ja vidim, Fireface ce da kosta oko 1400$ a tu se negde vrti i ona Digi002 rack varijanta(mozda je cak i jeftinija) A mozda se u tom opsegu novca vec moze razmisljati i o Apogee rosetti 200. Koliko vidim tu moze da se dokupi firewire prosirenje sa drajverima. To bi kostalo oko 2200$, dva kanala i bez mikrofonskog pretpojacala, al to je vrh, zar ne? Hocu da kazem ako imas 1400$ ako treba ukradi jos 800 i resi tu muku za sva vremena...mozda je i to neka logika. Ali stoji i to da je Fireface izuzetno zgodna spravica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Jucer sam u Mostaru kod jednog prijatelja cuo Digi002 Platformu + Mac G4 +
Yamaha NS10 + preko Technics classA linijskog pojacala Zvuci fenomenalno Ovo svoje bih najradije izbacio napolje , polio petrolejom i zapalio Ima i onaj Controler I ima ljudi moji ZVUK |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Sto kaze Cane : Bio sam svugde i radio sam svasta!
Da mi je netko pricao, vjerojatno bih ga odjeb'o Ali na svoje u?tipke(u?i) sam se uvjerio da je ono vjerojatno kapak. kako li im tek zvuci onaj mix24 prije nego sam nabavljao opremu, trazio sam od Mishe Vucenovica da mi napravi jednu ponudu sa mix24 sistemom. Tada je bila oko 6500-7000e Ovaj kaze da ga je Digi002 izasla oko 2600-2800e |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
I da iskren budem ZAVIDIM VAM!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
me 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
A ko ne zavidi, pure moram cuti kako to zvuci, zanima me opasno. Inace digi ima svoju cenu sa razlogom i u to sam uveren, i opet vazi ona koliko para toliko muzike
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mda... Samo sto pure nikako da doceka BM6-ice da cuje tu ludnicu kako valja i dolikuje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]()
sta da vam kazem:
digi002 zvuci fenomenalno. Imao sam prilike da ga dobro slusam (hvala puRe ![]() ![]() Kada bih imao digi002, bio bih presrecan ali bi ga ostavio za all-in-one. RME- isao bih na varijantu FireFace 800 + TL Audio C-1 za gorjana: u pravu si
![]() |
#20 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|