|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
ton magistar
|
![]()
ako reinstaliranja wavelaba ne rijesi problem onda podji u: Wavelab\Tools\Cdr i procitaj readme.txt
tu ti sve pise sto ces napravit Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sandro, svaka cast na ovim informacijama,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ton magistar
|
![]() ![]() jebenti, a trebalo bi bit milujun drivera od svih firmi. ![]() kod mene je problem sto san prije nekoliko dana stavi novi dvd przac i naravno, wavelab ga nije pripozna. onda san ga posa instalirat manualno ali mi ne nalazi ovaj model. ima milijun nec modela ali moj (nd2500a) neeema. (novi) nero ga je odma skuzi i radi bez problema ali (stari) wavelab nece. vjerojatno postoji nacin kako updateat wavelabovu nazu drivera da se i moj pojavi na spisku ali ja neznan kako?! skinu san najnovije drivere ali kako ih integrirat u wavelab? hm, evo sad mi pada napamet, mozda na steinbergovom ftp-u ima kaki update? inace koristin nero, jer nisan nikad radi zahtijevnije cd audio montaze. a jesi prova reinstalirat wavelab?
![]() |
#14 |
ton magistar
|
![]()
gorane, podji na steinbergov ftp i skini CDR Updates za wavelab!
tu su ti i najnoviji driveri i novi ASAPI. ![]()
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
S A N D R O M A J S T O R E E E E E E !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Skinuo sam sve i pokrenuo "CD Recorder Update.reg". Tek tada mi je u drvreg.exe za rezac stavio neki MMC driver koji ne mogu da promijenim A L I SVE RADI KAKO TREBA!!! WaveLab sad prepoznaje rezac i narezao sam montazu. Ne znam kako da ti se oduzim za ovo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 4/Essential 4- otvaranje pjesama | zak | Audio Software | 0 | 18-06-2009 09:55 AM |
Izrada sobe u sobi | Tuta_bugarin | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 25-07-2008 12:03 PM |
Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 10:24 PM |
Izrada Aran?mana Na Tekst | MAČKON | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 12-03-2007 11:04 PM |
Snimanje mastera | Pedja | Vlado Georgiev | 2 | 04-03-2005 03:59 PM |