|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma nemozes vjerovat!!! Ja ti koristim od zene racunalo za surfanje internetom. Do nedavno nisam znao da ona ima LIVE-a u konfiguraciji. Kod nje sam stavio Giga Studio i KX-a pa me samo zanimalo dal bi i kako bi to radilo. Nesto sam dobio. On radi.
Samo sam htio da ti to malo preslozis pa da mi das upute. Nije ovo obavezno jer ne planiram to racunalo nositi u studio jer ako jos njega upalim bit ce kao na aerodromu. Jos nisam cuo glasniji cooler za procesor. Kad budes mogao javi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Napomenuo bih samo jos jednu stvar, a to je, da prilikom usnimavanja procesiranog zvuka (recimo gitare na koju ste stavili Amplitube) usnimavate samo sirov signal, znaci onaj koji se nalazi na ulazima kxasio 0 i 1, dok cete, ukoliko zelite imati gotov procesiran trek, zajedno sa efektom , takodje usnimljenim, morati obaviti exportovanje, a zatim importovanje procesiranog audio treka (freeze funkcija, za koju je vec dato upustvo pravljenja odgovarajuceg makro-a, zahvaljujuvi Puratoru, moderatora ovog foruma )...
Gde da nadjem to objasnjenje za FREEZE funkciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
ali ovo je za VST instrumente |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
he, he
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Svaka cast DIVINER za DSP semu,sve radi nema sta.Brilijantno....
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam dobro shavtio pitanje...hoces da povezes da ti giga studio svira u Nuendu.....gigateleport...totalno resenje....pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Da li KX drajveri rade i sa karticama koje nisu bazirane na EMU10K1 , EMU10K2 chipovima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
zamolio bih kolegu diviner-a da posalje postavke za kx3537...
rspct ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kx drajveri na OS X za E-Mu kartice | milos | Audio Software | 10 | 14-11-2008 07:25 PM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
EDIROL PCR 50 JE STIGAO!!! (Reason podesavanja) | Defragment | Audio Software | 11 | 06-12-2004 10:10 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |