|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
...treba cuti ovo maleno govance pa ondak suditi...ko sto vidite koristio ga i Jean Michael Zarko, omiljeni koliko vidim od vecine ovde...predpostavljam da neko od vas zna sta su Kraftwerk pravili od instrumenata u svojo istoriji...imali su cak i neke ovakve eksperimente koji su zvucali super. Recimo pesma "pocket calculatro" skoro u celo sti uradjena sa ovakvim prcvoljcima a zvuci super. To sto ima 1 oscilator nemora nista da znaci treba cuti sta odatle izlazi...ima instrumenta sa vise oscilatora a zvuce bezveze.
Mada...hm...ako se razmislja kao PC-jevac a ne recimo kao studijski producent ondak je ovaj instrumenat svakako za vecinu potpuno @#$!@$ ali...po meni se svaki instrumenat da iskoristiti...bar kao podloga za kriglu piva ![]() ...small stone je der zakon zakona ipak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Ako sam ja dobro razumeo Nixy je pitao kakav je po pitanju specifikacija.
Naravno, kao sto ti kazes sve se moze iskoristiti za pravljenje muzike (cak i burici sto su nam ljudi iz Yellow Toolsa dokazali ![]() ![]() Zanima me da li je neko od vas cuo za Ursa Space Station reverb? (prvi put je napravljen pre 20-30 godina a sad su izdali i repliku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Pa ti Puratpre drzish Marshal pojachala kao postolje za Digi
![]() ![]() ![]() Plache mi se svaki put kad pomislim na to ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
E kad vec pomenuste digi, to me poceti da me vec odavno zanima cemu sluze digi i matri sequencer i kako izgledaju.
Nastavak teme ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cemu firewire ulaz na Audigy 2 sb0240 ? | vasko | Computer Hardware | 7 | 11-08-2009 08:00 AM |