|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
|
![]()
Posalji nesto sto mislis da je ok po tvom izboru a objasnjenje za slanje ti je pod promocija radova ako ne mozes sam da postavis
![]() |
#14 |
Super Moderator
|
![]()
@Talpa
Stavi The Moon ili Back to Dreaming ali stavi ako mozesh bolji mp3 kvalitet i citave pjesme jer se meni vise svidjaju fragmenti tih pjesama koje si mi ranije slao nego ovi semplovi sa tvog sajta. Takodje ako se sjecash stavi onu stvar shto si htio da ti ja radim gitare ili ako cesh da ja okacim verziju sa mojom gitarom (mada je zbudzen bas). Imam nedje josh jedan fragment neke tvoje pjesme koji nisi stavljao na sajt a koji mi je isto dobar. E poshto te ovako nafalih, moram te upozorit da se spremish na moje i ostale kritike po pitanju tvoje mjuze koje ce biti neminovne ![]() @Eon Jes elektronika (ne znam koji pravac), al shto ti to uz mene veza?? Ja sam bre gitarista i zapravo najvishe volim r'n'r. Stalno pricam kako sam se rodio u pogreshno vrijeme i vidim Morisona, Hendrixa, Tylera i nadasve Toma Johnes-a kako jurimo "groppie" u backstage-u ili se bavimo pustom filozofijom. ![]()
![]() |
#15 |
Super Moderator
|
![]()
Pa verovatno sam pobrkao loncice jer si mi ti slao nesto sto je bilo elektronski a i koz pricu sam skontao da si izgleda vezan za elektro...pa otuda..ali nema veze vazno je da ti se i to svidja
![]()
![]() |
#16 |
Super Moderator
|
![]()
Pa ja volim stvarno razlicite zanrove.
Kad sam poceo da radim mjuzu bila je samo elektronika a sad vec uzasno naginjem zivom zvuku i r'n'r varijanti.
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
pa citave stvari ne smem da stavljam, dok ne izadju na cd-u.. the moon i back to dreaming pogotovo jer ove dve stvari sad izlaze na albumu...mogu samo kao segmente
jbg ![]()
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde reci mi sta ima na sekciji "promocija radova" ge si ti svirao. Ja sam okacio myRubina pa baci uvo ![]() poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Gde si bre brate Boskovicu?! Sta je ono sa tvojim zemljakom Vladom? Napravio je tako mekan album, da me skroz razocarao? Sto nisi malo uleteo u taj studio ,,Barba"??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderator
|
![]()
Ostaralo se majku mu...
![]() Sve nedje jurim a nidje ne stizem. Vladov album nisam slushao josh, ...mozda slabo hrani muzicare ![]() @MUzzY http://www.streamload.com/mihajlov/Boskovic
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prateci vokali, aranzman i snimanje | Mitjovan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 20 | 02-07-2009 06:01 AM |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
aranzman | zoolander | Promocija radova | 0 | 13-02-2009 10:41 AM |
Njegovo velicanstvo - Aranzman 2 | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 26-10-2008 02:18 AM |