|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Hvala bockie,tacno sam tako i mislio po vasim komentarima...samo sluske i to je to
![]() ![]() Last edited by Eyezblur; 04-01-2018 at 04:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Pod „produciranjem“ podrazumevam nešto što je na bilo koji način stiglo do javnosti, naravno.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 04-01-2018 at 05:00 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
pa od 2013 da kazemo,nikad nisam imao opremu niti je sada imam,sve sto sam radio radio sam na hi-fi 2.1 uredjaju ,i sennheiser hd 201 sluskama,ali imam u glavi ove godine ako bog da da odem iz ove proklete drzave (a trebalo bi ja se nadam za par meseci,radim na tome) i zaradim neke pristojne novce koje bih mogao da ulozim za dobre monitore i ostalo sto je neophodno.Zadnjih godinu dana a mozda i jace sam stao sa kacenjem muzike,jer nemam sredstava za distribuciju ,dobar marketing, produkciju i dobar racunar (komp mi je iz 2007 godine muke zive mucim sa njim ne mogu vise od 3 serum kanala da layerujem kolko seche ,a nedaj boze jos post processing kao sto su eq ,ott ili ozone izotope na master) ,dok imam brda traka na hardu koje cekaju svetlost dana.Ovde mozes cuti neke od njih : https://soundcloud.com/eyezblurofficial
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 04-01-2018 at 06:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
u smislu da ovde moram da radim 12 meseci (da ne jedem,ne pijem,ne kupujem odecu,ne dajem svojima nista za kucu i ostalo, nego samo da udisem vazduh kao biljka) dok neko u "komsiluku" za mesec ili dva ,zaradi isto.Bas u tom smislu i u nijednom drugom.Finansijskom.BTW,Nadam se da ti se svidja sta radim ,ali to sad nije toliko ni bitno.Da li uzimati monitore ili ne? Raditi zvucnu izolaciju kao sto je receno ili ne? raditi na sluskama samo, da ili ne? nisam jos uvek dobio odgovore koje sam vas pitao ali ajde nema veze,necu da gnjavim vise.Iscimao sam vas bas muski,ali cenim vase dragoceno odvojeno vreme na odgovorima!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
ne razumem sta hoces da kazes time?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
[QUOTE=awacs;375102]Jer ako se, kad u inostranstvu zaradiš novce za neophodne stvari, vratiš u državu koja ti ide na kurac i u njoj kreneš da rokaš azmafon na zidove... onda baš i nisi uradio neki biznis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dobio si i nekoliko odgovora na ostala pitanja, ali izgleda da ti se nijedan od njih ne sviđa. Od Bokija si dobio odgovor na pitanje da li raditi na sluškama ili ne. U čemu je problem? Da li da kupiš monitore? Kupi ako ti nije problem da ih slušaš tiho. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Vazi vaso hvala ,kao sto sam napisao iscimao sam vas i zaista cenim vase vreme
![]() ![]() Srecna vam nova godina i novogodisnji praznici,puno uspeha i da vam se svi snovi ostvare ![]() Last edited by Eyezblur; 04-01-2018 at 07:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna izolacija | Baltazare | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 01-06-2011 08:38 AM |
Podna zvucna izolacija! | Mirzoni_zgb | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 21-09-2010 09:08 AM |
Zvucna izolacija | stormwatch | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 09-12-2009 10:06 AM |
Karatavan i zvucna izolacija | vly | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 04-03-2008 10:53 PM |
Zvucna izolacija vrata | Nocni | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-08-2005 02:29 PM |