Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2018, 04:03 PM   #11
Eyezblur
Junior Member

Default Re: Eve Audio SC 207 + zvucna izolacija pomoc

Hvala bockie,tacno sam tako i mislio po vasim komentarima...samo sluske i to je to (ath m50x).Definitivno sam naucio da radim tiho zadnjih 5 godina, u to nema da brinete ,samo opet bez zvucnika nije to to...joj ne znam sta cu...nisam resio i dalje nista

Last edited by Eyezblur; 04-01-2018 at 04:11 PM.
Eyezblur is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 04:52 PM   #12
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eyezblur View Post
Ali ja bas zelim da radim sve sam ,u tome mi i jeste čar produciranja...
Koliko dugo se baviš produciranjem i šta si dosad producirao?

Pozdrav,

Vasa

P.S. Pod „produciranjem“ podrazumevam nešto što je na bilo koji način stiglo do javnosti, naravno.

Last edited by awacs; 04-01-2018 at 05:00 PM. Reason: P.S.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 05:46 PM   #13
Eyezblur
Junior Member

pa od 2013 da kazemo,nikad nisam imao opremu niti je sada imam,sve sto sam radio radio sam na hi-fi 2.1 uredjaju ,i sennheiser hd 201 sluskama,ali imam u glavi ove godine ako bog da da odem iz ove proklete drzave (a trebalo bi ja se nadam za par meseci,radim na tome) i zaradim neke pristojne novce koje bih mogao da ulozim za dobre monitore i ostalo sto je neophodno.Zadnjih godinu dana a mozda i jace sam stao sa kacenjem muzike,jer nemam sredstava za distribuciju ,dobar marketing, produkciju i dobar racunar (komp mi je iz 2007 godine muke zive mucim sa njim ne mogu vise od 3 serum kanala da layerujem kolko seche ,a nedaj boze jos post processing kao sto su eq ,ott ili ozone izotope na master) ,dok imam brda traka na hardu koje cekaju svetlost dana.Ovde mozes cuti neke od njih : https://soundcloud.com/eyezblurofficial
Old 04-01-2018, 06:01 PM   #14
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
imam u glavi ove godine ako bog da da odem iz ove proklete drzave (a trebalo bi ja se nadam za par meseci,radim na tome) i zaradim neke pristojne novce koje bih mogao da ulozim za dobre monitore i ostalo sto je neophodno.
OK, sad smo otišli u sasvim novu orbitu. Ako odeš iz „ove proklete države“ i uspeš da zaradiš novce „za monitore i ostalo što je neophodno“... zašto bi se vraćao u isti komšiluk? Mislim, razmisli šta ti je zaista neophodno: monitori, zvučna izolacija, računar, pluginovi ili država. Jer ako se, kad u inostranstvu zaradiš novce za neophodne stvari, vratiš u državu koja ti ide na kurac i u njoj kreneš da rokaš azmafon na zidove... onda baš i nisi uradio neki biznis.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 04-01-2018 at 06:16 PM.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 06:12 PM   #15
Eyezblur
Junior Member

u smislu da ovde moram da radim 12 meseci (da ne jedem,ne pijem,ne kupujem odecu,ne dajem svojima nista za kucu i ostalo, nego samo da udisem vazduh kao biljka) dok neko u "komsiluku" za mesec ili dva ,zaradi isto.Bas u tom smislu i u nijednom drugom.Finansijskom.BTW,Nadam se da ti se svidja sta radim ,ali to sad nije toliko ni bitno.Da li uzimati monitore ili ne? Raditi zvucnu izolaciju kao sto je receno ili ne? raditi na sluskama samo, da ili ne? nisam jos uvek dobio odgovore koje sam vas pitao ali ajde nema veze,necu da gnjavim vise.Iscimao sam vas bas muski,ali cenim vase dragoceno odvojeno vreme na odgovorima!
Old 04-01-2018, 06:19 PM   #16
Eyezblur
Junior Member

ne razumem sta hoces da kazes time?
Old 04-01-2018, 06:20 PM   #17
Eyezblur
Junior Member

[QUOTE=awacs;375102]Jer ako se, kad u inostranstvu zaradiš novce za neophodne stvari, vratiš u državu koja ti ide na kurac i u njoj kreneš da rokaš azmafon na zidove... onda baš i nisi uradio neki biznis.
Old 04-01-2018, 06:54 PM   #18
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Raditi zvucnu izolaciju kao sto je receno ili ne? (...) nisam jos uvek dobio odgovore koje sam vas pitao
Dobio si bar četiri odgovora da NE treba to da radiš. Da ne treba čak ni da pokušavaš da se baviš time.

Dobio si i nekoliko odgovora na ostala pitanja, ali izgleda da ti se nijedan od njih ne sviđa. Od Bokija si dobio odgovor na pitanje da li raditi na sluškama ili ne. U čemu je problem? Da li da kupiš monitore? Kupi ako ti nije problem da ih slušaš tiho.

Pozdrav,

Vasa
Old 04-01-2018, 07:12 PM   #19
Eyezblur
Junior Member

Vazi vaso hvala ,kao sto sam napisao iscimao sam vas i zaista cenim vase vreme Definitivno ste mi pomogli.Sa zvucnom izolacijom ne mogu da se pomirim da je neresivo i da cu morati da slusam komse prekoputa kad pricaju ,prde i ostalo ,dok ce oni s druge strane morati mene i moju relativno glasnu muziku da slusaju,ali dobro ,sta je tu je. Pocese i oni skrillexa starog da slusaju pored mene
Srecna vam nova godina i novogodisnji praznici,puno uspeha i da vam se svi snovi ostvare Sve naj

Last edited by Eyezblur; 04-01-2018 at 07:14 PM.
Old 04-01-2018, 07:28 PM   #20
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Srecna vam nova godina i novogodisnji praznici,puno uspeha i da vam se svi snovi ostvare Sve naj
Sve naj i tebi, i da ti se samo dobri snovi ostvare.

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules