|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
zvuci kako zabrljaveni registry , ajmo jedan format c:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Nemam sad vremena za to, to ce da padne kad zavrsim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Reseno !
Uninstalirao sam drajvere, i u registriju pobrisao sve gde se pominje m-audio i profire, reinstalirao drajvere i voila, radi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
kool
![]() koji ono win imas ? a videh da imas sedmaru , cudno , sedmara barem meni radi kao podmazana a nema sta nisam instalirao od periferija (usb hub a na njemu dva midi kontrolera , sint teram napajanje preko usb-a , kooler za laptop , usb stik koji m ije kao hard ,, plus zvucna karta , i eksterni hard ...
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 12-06-2017 at 10:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni je radila 6-7 godina, onda sam instalirao novi sistem jer sam uzeo 250gb SSD za sistem, i to je radilo do sada, dok nisam imao ovaj problem sa registrijima, stvarno mi nije jasno... Stalno proveravam da li imam adware ili malware na racunaru, ukljucen antivirus, sve kako treba, ne instaliram svakakvu glupost itd... Malo malo se desi neka sitnica, kao ova sada... Primera radi, par dana mi je stajalao da mi su mi registri izbrkani i da zbog toga mi ne radi DVD-ROM, i to sam resio danas usput. U oba slucaja i ova stara i ova sad je original gola sedmica, mozda neki update-ovi prave problem, ko ce ga znati, mozda oni silni redistributabli i ostale zajebancije sto dolaze sa plaginovima i aplikacijama za audio, ne znam... Ono sto je bitno je da sada radi, dok ne uzmem Audienta za koji dan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
da star adobra fora sa windows gola instalacija i toliko , a inace moguce je sa tim redistrubicijama da je papazjanija (c++ framework net xx) i sl. , srecom nemam problema za sad !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa PROFIRE 2626 | zoivanmo | Computer Hardware | 28 | 03-12-2012 07:05 PM |
Profire 2626 fw problem?! pomoc | BlasterMaster | Computer Hardware | 36 | 12-03-2012 04:06 PM |
Problem sa zvucnom karticom | kuze | Computer Hardware | 1 | 03-03-2012 01:01 AM |
problem sa karticom mixvibes u46 mk2 | Shiny_D | Computer Hardware | 1 | 14-01-2008 06:39 PM |
Hitno-- Problem sa scope home karticom | dmic | DSP forum | 1 | 11-11-2005 12:51 PM |