Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-04-2015, 12:19 AM   #1
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default DIY Rack, oprema, pomoc...

poz kolege starije i mladje, i oni koji se tako osecate
u fazi sam sredjivanja mog studijskog prostora, pa sam dosao do dela gde su na redu rack komponente... naime, radim studijski sto, konzolu, za mixer itd, sa strane idu rack redovi, ugradni, nesto po uzoru na argosy, i radim one podno-stojece rack ormane otprilike vrlo slicno kao sto je kolega MarinMack nedavno radio u svom treadu sredjivanja studija...
Naravno, gugl iz maj frend i sve to, radnje, zvanje, cimanje, ali jednostavno nisam u begeu i ne mogu naci to sto mi je potrebno, pa sam morao da se obratim forumu, pa pomagajte ljudi
pored blanko panela, perforiranih (za hladjenje) i zatvorenih sve sam zivo naso, ali jednu stvar nikako ne mogu, a to je ona L shina na koju se montiraju rack jedinice... dakle, odma da se razumemo, ne trazim onu suplju alu ili metalnu sinu u kojoj stoje matice kao na nekim rack kejsovima pa ti povuci koja ti treba itd, ili praznu sinu u kojoj se srafe u onom kanalu sa slajderima i ta neka resenja, trazim standardnu sinu koja ima standardizovane rupe sa navojima (M6 ako ne gresim) za koje bih fiksirao uredjaje srafovima... prosto, zar ne...
trazio sam po radnjama i po netu, vecinu, skoro sve, sam nasao u PSPu odakle bih i porucivao, i nasao sam i tu sinu ali ona ima one kocke kao otvore u koje se ubacuju kockaste kavez-matice (sa onim krunicama) kao sa slike...sto sam uglavnom i vidjao po serversim instalacijama, ali to meni prosto ne odgovara, i upotrebno i estetski i finansijski... moje pitanje je da li neko moze da mi kaze gde ima da se poruci ta klasicna L shina za srafljenje usiju (i da li se uopste jos i prave, adam hall ili neki drugi proizvodjac) sa standardnim rupama za srafove, znaci ne kao sa ovih slika, nadam se da znate na sta mislim...

Molim vas ljudi, svaki info mi je bitan, da li to moze da se nadje na teritoriji Srbije da se poruci, ako neko zna ili ima neki kontakt ovako privatno bio bih zahvalan
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Tags
diy rack strip

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules