Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-10-2014, 10:33 PM   #11
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Pratite li serije?

pa nije to vise ta obicna karta od pre 10 godina i vise. prvi sam je uneo u Bosnu iz Hr. i poceo sa raznim emulatorima. i pre par godina kad je ured svega malo ostalo na tome , tim famoznim emulatorima softcam ,vplug itd , resim se ja toga svega i uzmem orginal sve da imam i placam. znamo preko kojeg famoznog sistema. al slabo gledam, mada znam nekad i previse ono nisam dugo pa zazelim se. ipak sad je sistem HD skystar , i imas S2 tjuner gde najvise sad dolazi kanala, plus najvise msm visoke rezolucije , ja sam covek multimedija. ja bez tog ne mogu, volim preskenirati svaki satelit kad mi dodje, i da prelistam sta ima novo od kanala, pa ih pofavoritujem. i snimam dosta spotova muzike iz svih krajeva sveta, snimam dobre bbc hd emisije, i tako tog tipa. XXX najmanje, toga bas ima na svakom koraku hahaha. tih serija mi je dodijalo iako su sad u HD haha. kad bi ti rekao koliko imam torbi sa DVD snimcima , msm snimcima sa DVB pa prebacujem na dvd-e da praznim harddisk, upao bi sa stolice, a jedna torba preko 80dvd. materijala imam to je haos.

i tako unazad dve godine i ne gledam kanale na kojima ne pise kraj naziva HD, desi se da obidjem neke. a bas radi i te ere filmova i titlova , to mi je najveca praksa. odlicni riperi i posle noci kad mi padne volja za muzikom gledam film , dva.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2014, 09:22 AM   #12
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

ja sam krenuo da odgledam Dexter-a (od pocetka, svih 6-7 sezona, koliko ih vec ima...) Imam Amazon Prime streaming, pa je banja !!!
Ima tu jos par serija koje sam u potpunosti propustio a imam i drugu polovinu od Lost da zavrsim...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2014, 03:54 PM   #13
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

za sve koji vole da prate serije, kanale, radio, lajvprograme, najnovije filmove mogu samo da preporucim - XBMC
to je program za win i mac koji radi kao kompletan media centar, sortirano sve, izgleda kao neki media power dvd skin, ili kao meni nekog ultra televizora, hoces serije, udjes u serije kucas u search i nadje ti od zikine dinastije do prave dinastije i to sve u hd ili full hd... zatim preko 5000 tv satelitskih programa, radio stanica, ogromna baza sa full hd najnovijim filmovima sa prevodima (i za divno cudo skoro svi imaju domace prevode), jednostavno sve sto zelis da gledas ima u extra rezoluciji i imas mogucnost rekordinga... svi tv show programi, emisije, dokumentarci, audio albumi, i sve to sa art coverima, ogromna baza, jednostavno za svakog kog mrzi da pali tv, ili da skida serije, ili da gleda online i te gluposti, nadjite XBMC i izbacite te hd karte i satelitske antene... sve radi preko neta po principu striminga, brdo podesavanja, videcete i sami...
ima ga na torentima, na ju tjubu cekirajte kako se podesava jer je instalacija malo netipicna i to je to... mrzi me da uploadujem celu instalaciju sa uputstvom, ali verujte bolje od toga nema
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2015, 07:45 PM   #14
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

e ko nije gledao True Blood preporuka ili Being Human(horor sf)
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2015, 03:08 PM   #15
ProkDu
Pro Member

ProkDu's Avatar

Thumbs down Re: Pratite li serije?

The George Lopez Show

https://www.youtube.com/channel/UC55...MxcLj2w/videos
Old 26-01-2015, 10:19 AM   #16
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Blaster, daj, kada bude? imao vremena, objasni ti nama kako tačno funkcioni?e XBMC, jer nije ba? da samo ukuca? u search, već mora da se instaliraju neki add-onsi, da se tu sva?ta ne?to pode?ava...

Skinuo sam ga ali previ?e sam vremena izgubio, a nisam ba? do?ao do onoga ?to si rekao da mo?e...

Ili preusmeri brate na neki vid-tut ako zna? za isti da je jednostavan i dobar. Ovo ?to sam ja na?ao sve neki, d'izvine? bolidi mantraju.
Old 26-01-2015, 05:39 PM   #17
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

auu brate, najbolje da se tu obratimo nasem saborcu ovde Lampashu, chini mi se da je on uspeo da nadje pravu verziju i da je namestio, bar kako mi je javio na kraju...
ja iskren da budem sam totalno i zaboravio na to ne secam se nacina za namestanje, program sam dobio od ortaka na usbu, sa nekim appleTv dodatkom, i znam da je instalacija trajala skoro pola sata, mozda i vise... koliko sam video na netu taj program sad izgleda mnogo drugacije zbog updateova itd, tako da ne bi mogao da ubodem pravi tutorijal, ili torent...ja sam imao samo dva fajla koja se instaliraju bez ikakvih krekovanja itd i to je to... sve sam sredi, a sad vidim po tutorijalima te raspakuj ovo ubacio ovo ovde pa mi se smuci iskreno...sve te dodatne baze treba sacekati da se dopune, jer time i prosirujes search engine...
zato kazem, odavno nisam koristio taj program, zato bolje lampash da nam pojasni...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 01:06 AM   #18
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Hteo bih da predlozim i seriju Boardwalk Empire.
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 11:03 AM   #19
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
auu brate, najbolje da se tu obratimo nasem saborcu ovde Lampashu, chini mi se da je on uspeo da nadje pravu verziju i da je namestio, bar kako mi je javio na kraju...
ja iskren da budem sam totalno i zaboravio na to ne secam se nacina za namestanje, program sam dobio od ortaka na usbu, sa nekim appleTv dodatkom, i znam da je instalacija trajala skoro pola sata, mozda i vise... koliko sam video na netu taj program sad izgleda mnogo drugacije zbog updateova itd, tako da ne bi mogao da ubodem pravi tutorijal, ili torent...ja sam imao samo dva fajla koja se instaliraju bez ikakvih krekovanja itd i to je to... sve sam sredi, a sad vidim po tutorijalima te raspakuj ovo ubacio ovo ovde pa mi se smuci iskreno...sve te dodatne baze treba sacekati da se dopune, jer time i prosirujes search engine...
zato kazem, odavno nisam koristio taj program, zato bolje lampash da nam pojasni...
Rekao sam ti da sam delimicno uspeo jer nisam uspeo da dodjem do domacih TV kanala i strimovanih filmova sa prevodom. Zezao sam se jedno popodne i digao ruke od njega tj. odradio uninstall
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 07:56 PM   #20
porcupine1
Junior Member

slicno xbmc al puno jednostavnije http://popcorntime.io/ filmovi i serije s titlovima.
porcupine1 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules