|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ja i dalje koristim stari paket. A izgleda da ce i da ostane tako do daljnjeg.
Pushti djaola ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ej dobar je Pro Q 2, ja sam istripovao ovo za analizer, kao sto sam i napisao i pokazao u Editu... Sredili su i solo slusanje u updateu i sve, mislim da si bezbedan sa 2-ojkom
![]() Tako da slobodno mozes da ga probas, koegzistira sa jedinicom i ne ubacuje se na njeno mesto... Mozes da snimis preset u jedinici i da taj isti preset otvoris u dvojci i tako recimo zamenis sve dvojkom, ali kazu da su novi kod pisali i da ovaj EQ zvuci malo drugacije od jedinice... Ima ludilo opcija, onaj spectrum grab je vrh |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ma nije sto sam bezbjedan ili nisam bezbjedan, cak ni presete ne sejvujem skoro uopste..
Nego jednostavno doslo do zasicenja od pracenja vst-a i plugova. Imam sve sto mi treba i to odavno. A cim izadje neko mudo od softvera, sazna covjek bez veceg problema ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
nekako mi je 2-ka pomeka od keca ili je to samo placebo efekat ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ni ja nemam nikakve presete nigde :S Narocito ne na EQ-u, samo sam objasnio kojom metodom moze da se zameni kec-dvojkom. Save settinga iz keca kao preset pa da se otvori u dvojci @Alavuk, ne razumem, kako mislis pomeka ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
upravo si mi dao odgovor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
jel provalio neko kako se rootuje side chain u cubase-u ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
u 5ici enabluješ na samom prozorčetu od plugina "enable side-chain", i onda ti se pojavi u spisku stvari u koje možeš da senduješ neki kanal (na sendovima i outputima)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
da u petici, ali ne mogu da ga nadjem, jel to dugmence treba da stoji kao i kod ostalih plagova odmah do read and write automation? Jedino vidim sc na analajzeru ali to je vec aktivirano po difoltu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Naravno da ga nema kad ga trazim u vst 2, hvala Arture u svakom slucaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cambridge eq vs fabfilter pro q? | Nocni-Ekspres | DSP forum | 21 | 06-08-2014 10:05 AM |
FabFilter Pro-DS u prodaji | djzolika | Audio Software | 4 | 09-10-2012 07:35 PM |
Fabfilter Saturn | Jan | Audio Software | 15 | 13-03-2012 03:25 PM |
Fabfilter kratki tutorijali | DADDY Z | Mastering | 0 | 12-12-2011 08:59 PM |
Fabfilter One za 5? | Plonk | Audio Software | 2 | 21-04-2009 12:37 PM |