|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
HNS pederi, nogomet ste sjebali, ups, krivi forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Problem je ?to starci umeju biti d?angrizave prdonje a mlađi su razma?eni do bola i misle da ako ih je majka mazila da treba svi ostali da ih hvale i da im za sve izlaze u susret. Ne umeju se izboriti ni za ?ta. Tako da ja ovde ipak stajem na stranu starije ekipe jer, iako umeju da ti ga "?uknu" povremeno, na kraju te nikad ne uskrate za odgovor. Sećam se kad sam ja počinjao na rumskom, isto sam cmizdrio i dolazio u sukob sa drugima. A onda sam naučio da je većina tih starijih (od kojih većinu sad znam lično) zapravo dobar svet. Oni su se kroz naporan rad izborili za mesto na kojem se sada nalaze a mladji, malo im podvikne? i odma su demoralisani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ne sećam da se neko nekome podsmevao samo zbog njegovog neznanja. Obično se to de?ava kada ljudi nastupe sa prevelikom dozom neosnovane samouverenosti ili bez argumenata za svoje tvrdnje.
E, da ? matorci ponekad neće da daju konkretne odgovore na konkretna pitanja zato ?to iz vlastitog iskustva znaju da konkretni odgovori na mnoga od njih ni ne postoje, a ne zato ?to kriju nekakve mračne tajne. Pozdrav, Vasa P.S. Sad vidim da je @yaix banovan ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-06-2014 at 01:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Realno, sirio je paniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
iz diskusije i lajkova vidim da vecini bas i nije jasno sta ne valja... Ne radi se samo o pocetnicima, ocigledno je bilo pristrasno grupasenje "starih kajli" protiv svih koji se nisu uklapali u odredjeni, uzak sablon. Ukoliko je cilj foruma da okuplja samo "vasu" ekipu, onda je cilj maltene postignut.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Momci, slobodni ste da konkurišete za moderatora ili uložite žalbu na rad istih.
Ja smatram da jeste bilo vređanja , makar i sam (jedan od) član koji je bio vređan to ne oseća, smatram da nije dobro da se tim rečima ophode članovi jedni prema drugima i reagovao sam potpuno u skladu sa Pravilnikom i u skladu sa onim što se od mene očekuje. Ovo nije štajga i podrum pića već audio forum.
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Dobar si moderator, ne treba te menjati... samo malo vise tolerancije. Ne resava se sve pistoljima? Vaso, ti otvori temu? Valjda znas zasto... ? Bilo je na forumu raznih interesantnih tipova, manje ili vise strucnih, ludih i pametnih, bilo je diskusija a to se cita.. forum je bas funkcionisao kao forum a ne ko liturgija... pogledajte banove i zalbe novih clanova - linkove na mom prvom komentu, pa ce vam biti jasno o cemu se radi.. Dogovorite se, svako moze da pogresi, odbanujte yaixa, nece pasti kruna? inace, covek samo rece da vam je prilicno zabavno kenjati.... jedan sa drugim, mozda tu ima istine? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |