|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam ?to si u tom ?udnom fajterskom fazonu, ne trebaju ti te re?enice "nemam nameru da se pravdam", "Savetujem ti" i ostali izrazi namenjeni konfliktnim internet situacijama. Pobogu. Samo te najnormalnije pitam, interesuje me. Nije nikakav "trik", ne poku?avam da se sva?am. Ti o?igledno vidi? stvari druga?ije od mene, nisi ni jedini koji ih tako vidi. Voleo bih da obrazlo?i?.
EDIT: Kako je kasno (tj rano) sad sam video ovo o "analizi" i "u poslednje vreme". Brate, fakat se ne znamo, ali nemoj molim te da tripuje? da imam neke specijalne razloge da se bavim tvojim proganjanjem po forumu. ovo je samo internet, normalno je da ljudi nekad imaju suprotna mi?ljenja. Opusti se malo, popij pivce i to.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 03-06-2014 at 04:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ne poprimam "fazone" maco, opu?ten sam...
Evo, pa poslu?aj sam... Ka?em, sladunjava balalajka, ali meni se dopao celokupan učinak... Ajmo dalje sa temom...
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Moram da priznam da sam mozda medj prvima procitao temu ... i kao ajde kad neko od vidjenijih rumskasa kaze da je nesto vrhunski, poslusam ....
Medjutim krenuo sam da pisem reply, pa odustao... u zadnje vreme govorim samo ako mogu pozitivno.... a ovo mi se stvarno nista nije svidelo ... protiv ovolike obicnosti se borim,iskreno .... Tako da bockie kapiram da je dusan isto ovako doziveo stvar, a ti mozda odusevljeno, pa " sevaju varnice" ... to mi se dogadjalo, tacno znam osecaj kad ti nesto nekad legne sto ostalima ne izazove ama bas nikakvu emociju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ovakvu muziku suviše često čujem u taksiju (ili u kafiću u koji uđem posle posete zemunskoj opštini da sabijem dupli vinjak i osvestim se od sudara sa administracijom) da bih je doživljavao na bilo koji način izuzetnom. Drugim rečima, poput Dušanovog i moj tunel je već dovoljno iznutra osvetljen ovakvim svetlima. Za razliku od Dušana, uopšte neću pitati Bokija šta mu bi da ovo pomene kao nekakav highlight domaće produkcije. Ko voli Toto ili italijansku produkciju verovatno mu i ovo prija. Nismo isti. Recimo, da mi neko d? vlast ja bih odmah zabranio polifone sintisajzere, a reverbi duži od 1200 milisekundi bi smeli da se koriste samo uz posebnu dozvolu petočlane komisije. Srećom, ko me šiša. A i Bokija. A i Dušana. Jedino je bitno da li ovaj lik uspeva da zaradi kintu od toga ili ne, pošto ovakva muzika, sastavljena isključivo od žanrovskih opštih mesta, ima smisla jedino ako je isplativa. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-06-2014 at 02:03 PM. Reason: opšta mesta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE & MTV Takmičenje 2014 | DuciNS | Promocija radova | 0 | 12-05-2014 08:11 PM |
Musikmesse 2014 Frankfurt | MHz | Razno | 4 | 28-02-2014 02:04 PM |
Srecna nova 2014 | STUDIOTON | Pricaonica | 9 | 01-01-2014 11:32 PM |
Kovrdzava 2013 ( by Dejan Filipovic malo popravio sliku ) | Ilija Ilic | Promocija radova | 1 | 29-07-2013 10:56 AM |
Dejan Nikolic - Promo | nikolicdn | Promocija radova | 0 | 01-02-2013 01:36 AM |