|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
savetujem da se obratiš direktno Divineru, na private, mislim da je on detaljno izučio Jbridge. ja ga retko koristim pošto se ne bavim programiranom muzikom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 28-02-2014 at 12:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ne bi trebalo da gleda gdje su x64 plagovi. Tako da treba da napravis zaseban folder gdje instaliras x64 plagove i drugi gdje ce on da skladisti te 'duplikate' koje jbridge napravi i taj path dodas u cubase pored. Sa ovim gdje ih instaliras ne radis nista, samo ga ostavis tu..
Dakle npr. C:\Vstplugs x64 - tu instaliras vst 64 bit.. Onda recimo c:\jbridge\x64 to x32 - da ih tu jbridge extractuje i da omoguci 32bit hostu da ih vidi.. Dakle ovu c:\jbridge\xxxx putanju dodas u cubase i to mu bude to Sent from my iPhone using Tapatalk
aje Last edited by Rhino; 28-02-2014 at 12:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
@Dushan_S
Upravo mi to nije bilo jasno, ocigledno da sam sebi zakomplikovao zivot, a da zapravo nisam trebao tako ![]() Definitivno je pametno resenje originale .dll fajlova backup-ovati i staviti negde na stranu. Hvala! @Rhino Odlicno si ovo objasnio. Ovo mi je upravo i trebalo. Znaci ipak je najbolje da se jbridge-ovani pluginovi pozivaju iz nekog novog foldera, a da originale ne diram, vec samo da u Plugin putanjama, "uputim" Cubase u taj folder gde cu imati te jbrigde vst-e... ja sam se malo zapetljao, pa sam poceo da citam o Jbrigde-u, sa vise razlicitih izvora, pa sam se pomesao, posto sam video nekoliko razlicitih pristupa, ali izgleda da je jedino ovaj ispravan. Manjak koncentracije ponekad moze da ucini cuda! ![]() Hvala puno, mislim da je sada sve jasno! ![]() Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 ne "okida" motifov sekvencer | VladaNS | Audio Software | 6 | 05-11-2012 05:49 PM |
Zasto je "gluva" soba "zagluvljena"? | Boki_R | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 17-10-2012 09:57 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
CUBASE SX3 je li "izasao"?(znate sta mislim):) | bushavko | Audio Software | 10 | 20-01-2005 02:37 PM |