|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Ako neko voli da koristi nove tehnologije - to sam onda ja, uvek trcim pred rudu sto se kaze, kad je rec o nekoj novoj tehnologiji... Ali ovi HDDovi su jos uvek neprivlacni za mene. Ne volim da se ustezem i ogranicavam u radu na bilo koji nacin. Narocito mi nije privlacno to sto su tako mali i tako mnogo kostaju. OK uvek je napredna tehnologija skupa, u ovom tvom setapu bi i moglo da se radi, ali...4x250GB, minimum... Novcanik je postao malo tanji, prohtevi veci...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 21-09-2013 at 02:05 AM. Reason: Dizanje tenzije... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
Vidis, ja ih imam 8 u sistemu, vec par godina i nijedan do sada nije riknuo a pisao sam i brisao do besvjesti po njima. Last edited by psionic; 21-09-2013 at 02:06 AM. Reason: Dizanje tenzije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 21-09-2013 at 02:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Vaso, SSD-ovi postoje već dugo:
http://www.storagesearch.com/chartingtheriseofssds.html Da se vratimo on-topic. Ja imam mushkinov chronos već 2 godine. Na njemu mi je operativni sistem, cubase, pt, i svi plugin-ovi. Ubrzao mi je sistem vi?e od bilo kog overcloka procesora ili dodavanja ram memorije. Jednostavno je a must have! Čuo sam da njemu vek trajanja zavisi od toga koliko pi?e?/bri?e?, ali ako na njemu stoje fajlovi koji se ne modifikuju već samo učitavaju (operativni sistem) mo?e da traje 3 puta du?e od HDD-a. Moj savet je: SSD: operativni sistem, cubase/pt, pluginovi, soundforge, wavelab itd... HDD: audio projekti, semplovi, muzika itd... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Skoro mi drug reče, takvo je stanje u SSD svetu da ćeš pre doći u situaciju da zameniš SSD koji trenutno imaš nego što će isti da "crkne".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi isti, a duplo manji tempo | Mogli | Audio Software | 6 | 30-03-2012 11:09 PM |
Send na kartici koja nema isti | rastamankg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-11-2011 12:22 AM |
XP after Win 7 na isti HDD ??? | milanCHE | Computer Hardware | 10 | 28-11-2010 04:07 PM |
Posle ovoga TV vi?e neće biti isti! | Mika Technika | Pricaonica | 4 | 26-08-2010 10:06 PM |
isti beat u vi?e pesama... | DADDY Z | Matko Sasek - Koolade | 7 | 19-03-2010 07:36 AM |