|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
može i da osoba koja peva navuče najlon čarapu preka glave pa onda nije ni dosadno dok snimaš (:
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Taj okvir za vez izgleda potpuno isto kao ovaj Shure na slici koju je postavio Goran B. Jedino ?to mu je obim malo veći. Shure je verovatno 15 cm, a okvir za vez 20 cm. To je ne?to kao ovo na slici, samo je kod mene potpuno crn:
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Hmm...Umesto "patke" mikrofona...ja obično postavim pop filter pod izvesnim uglom. dakle ovako / ...
![]() Koristim "veliki" K&M. Gledam da je relativno blizu, pa probam i tako... Uop?te nisam protiv ?enske čarape, ako se nađe odgovarajuća i dobro radi, nema gre?ke. Eh, koliko je samo snimljeno toga na čarapu...uf...!
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Šta je sa dobrom starom najlon čarapom,ja sam moj pop filter napravio baš od nje,rama za goblen i deblje žice i radi pos'o.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ajde molim te, mora da se ?ali?!
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Probao da stavim pod nagibom ovaj zicni - malo bolje rezultate daje i ne moze toliko da mu se pridje - hvala svima na savetima. Ako ne budem uzimao nista drugo onda cu da se "cupam" menjajuci nagib. Kad smo uzimali taj sE Gemini za taj studio, rekosmo sebi - ma daj najskuplji pop filter - dadose taj sE zicani... E sad, moj je problem sto ja trazim dlaku u jajetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Reper Juice je u jednom intervju reko da kada je repovao kod Vanje umesto pop filtera bila je ženska čarapa a da je držač mikrofona bila šipka od džogera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Snima? prateće? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje RFX Nexus Filteri | Nemania | Audio Software | 6 | 02-01-2013 02:54 PM |
OSX na PC. Instalacija, prednosti... | nikolaivanic | Audio Software | 5 | 29-02-2012 03:28 PM |
Digitalni filteri u obradi zvuka | Danche | Tutorijali | 0 | 19-04-2007 01:47 PM |
Vokal filteri ili ?i??enje vokala | idvi | Audio Produkcija - Tehnike | 33 | 13-01-2004 09:52 AM |