|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
stvar ukusa, definitivno
![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
A koji se tebi najvi?e sviđaju?
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
meni licno c480 (primer 3) i i primer 4 za neke akcije gde mi treba vise mesa bubnja..... nisam ljubitelj c451 na overheadu jer mi se u mixu pokaze previse shiljast, i jako je tesko uklopiti ga u ceo bubanj i matricu a da ne shtrchi gore.... e sad, mozda je zato sto znam koje je koji mikrofin, i koji sam koliko placao
![]()
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
Bravo offe za test,
Meni su prva tri jako slicna, a jedinu razliku primecujem u cetvrtom primeru. Ali ovako snogu, posle par preslusavanja dvoumim se izmedju primera 1 i 2 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
ja sam najmanje objektivan jer u startu znam sta je sta, i mozda me malo vodi iskustvo vezano za kasnije ponasanje u mixu sa pojediniih mikrofona
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Koje je ovo izdanje c414? Neverovatno je da ovako tamno zvuce, dosta puta sam ih cuo na OH. Nije da sad nesto tupim, samo bih da znam, oni znaju znaju da imaju prilicno sladak, svilen hi end, bas mi ne zvuce standardno. Zavisno od primene, al kao sto rekoh ja bih se uvek zalepio za ovaj prvi primer, odnosno akg c451b.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Naravno, hvala jos jednom za ovaj test, bravo za bubnjara, prostor, ?tim, i za Off-a!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
svakako su tamni ako se uporede sa 451
![]() ovo su stariji zlatni, mislim da je btl-II.......
![]() |
#20 |
Ivan Lekic
|
![]()
meni se c414 u bilo kojoj verziji nikada nije svideo, svaka cast ljudima koji postizu impresivne rezultate s tim mikrofonom, ali to govori o njihovoj sposobnosti vise nego o kvalitetu mikrofona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Ozbiljniji test mikrofona... | Bockie | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 04-08-2011 12:38 AM |
Test studijskih mikrofona!!! | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 14-12-2010 08:37 AM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |