|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pre 15 ili 16godina ja i buraz nadjemo oglas lik prodaje laptop(bogami bio je debeo lap i grafika vga prava stvar u odnosu na cga budjavi).cujemo se i nadjemo sa covekom,uzmemo lap i posle par dana crkne lap.burazu je lik rekao da je nov i korishcen svega par dana.i tako pokushali smo da stupimo u kontakt sa covekom a njega nema.buraz je preko drugara iz murije saznao gde sta kako kada ide po mleko i hleb.sve shto ja uradim i kazem stoji iza mene.bash je losh trip kada se covek nadje u nekoj situaciji bez izlaza pogotovo ovde u srbiji gde nishta nije sigurno,ali cak i u takvoj situaciji ako nekom neshto dodjem imam obavezu da se iscimam i pokusham da reshim to i nikako nije reshenje da se necujem sa covekom zato shto mu dodjem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam takav problem baš preko kupujemprodajem sajta.
Kupio stalak za synth od čoveka iz Valjeva (koji je zaslužio da mu spomenem ime, ali ne znam jel to protivno pravilima foruma). Ne može da dodje do BGa, rekoh, OK, daj po kuriru. Preuzmem stalak, montiram ga i odmah primetim da se previše klati. Nazovem ga 5min po prijemu paketa, on krene da me ubedjuje kako je "to fabričko stanje i da sam trebao da se raspitam o stalku pre kupovine". Na kraju priče, kaže - "ti to dokaži na sudu". Stalak par dana nakon toga popusti na dnu i na svu moju sreću u kućnim uslovima pa nije bilo apsolutno nikakve štete ali stalak postade totalno neupotrebljiv. Epilog cele priće - stupim u kontakt sa PROELom, ponude mi da pošalju novi ojačani deo o njihovom trošku samo da se čujem sa našim distributerima kad eto Mitros Musica koji priča kako moraju da mi naplate tu uslugu. I ja i na to pristanem prosledim im email prepisku, ali nažalost, nikad nisam dobio poziv od njih nazad da je deo stigao iako sam ih još 2 puta zvao za istu stvar. Tako da je formula sasvim jednostavna sa 3 nepoznate*: neznanje + prostakluk + nezainteresovani prodavci = srpska kupoprodaja * - nepoznata je količina svake osobine i varira od 1 do beskonačno. Last edited by wladymeer; 25-03-2013 at 12:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
lako je zaobici neznanje na kp... cim vidis sta covek pise na oglasu znas vec s kim imas posla... ne treba prepisivati to sajtu, setimo se samo kolko smo dobre opreme i kupili i prodali preko njega, tako da ziv on nama bio
![]() ali je po meni mnogo gore to sto su cene nerealno velike, sto izgleda samo kod nas vazi to pravilo radio godinu-dve cena 10-15% (max) niza od cene novog uredjaja...pa to je smesno ![]() a ovako gledam ljudi stavljaju neke cene da te Bog sacuva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
U ovoj zemlji te ministar finansija isfolira da će? dobiti 1000 evra od akcija.. Onda ne treba da se čudimo kad nas zajebe neki cigo ?to prodaje roland-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ali to dinkic kako nas je prejebao,mogao sam da uzmem daw i esi zvucnike..eh srbijo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo moje price od juce, true story ...
Odem po sred zvanicne sonijeve prodavnice u Srbiji da pogledam kako izgleda neki televizor ... i prodavac mi kaze, eto , ako gledate taj televizor, kao poslednji i IZLOZBENI komad, imate popust na njega 10 posto. Cifra za tv je 115 hiljada dinara. Cifra sa popustom je 103 hiljade dinara. I sad, pomislim, boze, ko ce dati hiljadu evra za nesto sto LADNO ima 4 hiljade radnih sati (s obzirom da tv stoji upaljen minimu, 14 sati dnevno jer je IZLOZBENI model). Ko ce za to da plati 10 posto nizu cenu ? Realno, trebalo bi da bude jedno 60 posto niza cena. I sta dalje da pricamo tek na oglasima sta se dogadja... Ne mogu da gresim dusu, NIKAD nisam imao lose iskustvo sa oglasima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ako je uredjaj samo raspakovan i proban, ni sluchajno ispod cene novog uredjaja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]()
Trziste diktira cijene i uslove po kojima se uzimaju stvari. Dok god budemo u ovom budzaku svanom Srbija, bice nam tako...tu se ne moze mnogo sta promjeniti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
@Filip: Quote:
Meni recimo ponekad pripadne muka kad čujem kakve savete ljudi dele po forumima, a jebiga računam na to da i oni kojima su ti saveti namenjeni imaju malo mozga u glavi da se ne zaleću i poslu?aju prvi savet na koji nalete. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
za oglase | Danny Lou | Predlozi i sugestije | 0 | 14-07-2005 05:02 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |