|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sad ce da kaze/: "ijaoo to mi nije palo na pamet..kad se digne za jednu notu, zvuci do jaja!" hehe..alo? Pa stim pomaze nenormalno, pogotovo bas bubanj.. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Znao sam da će biti komentar tipa: Alo pa to je očekivano, normalno, šta si ti mislio?!?! Nisam mislio da sam otkrio toplu vodu nego sam hito to istaći iz razloga što vjerujem da ima onih koji ne razmišljaju o tome. Sve nas je više koji se bave produkcijom a nisu imali priliku svirati live, sa muzičarima na raznoraznim instrumentima. Da bi dobro semplovao nešto poželjno je da znaš prirodu instrumenta ali je činjenica da ih ima puno koji sempluju npr kongu, tarabuku itd a nikada nisu ni vidjeli kako izgleda, a kamoli odsvirali nešto na njima. Ja sam, na svu sreću iako sam "samo" DJ i producer u razvoju imao priliku svirati sa raznoraznim instrumentalistima i NARAVNO znam da se i perkusioni elementi štimaju po tonovima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
ne znam dal ih batery prihvača |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sempl violine | goga-band | Audio Software | 4 | 09-06-2010 04:27 AM |
Sempl Trube | Domestos | Audio Software | 7 | 13-09-2009 01:54 AM |
potreban sempl nord lead-a ... | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 06-08-2007 08:54 PM |