|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Rekao bih da Korg u hardverskom segmentu nema neku veliku brigu, i da im je Arturia isto ono što je Rihanni Bjork. Svako ima svoju klijentelu. MS im prosto dođe kao dokaz da nisu "tikva bez korena" i usput dobro zezanje. A o MS seriji i nekad i sad - sve najbolje. Dobar način da se uđe u svet analogne sinteze zvuka Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 25-01-2013 at 09:16 AM. Reason: fix3r bold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() The Korg MS-20 Mini will be available April 2013 for a U.S. Street price of $599.00
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 24-01-2013 at 09:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ja sam trenutno neopisivo srecan ovim sto vidim na NAMM-u. Da sam sada sa muzicarima placao bih ture svu noc.
Moog, monster Prophet 12, Korg MS20... i bas kad sam ramisljao kako i cime sklopiti neki mali 500 Lunchbox sistem sa dobrim zasebnim AD konverterom Aphex predstavi Lunchbox sa USB interfejsom! ![]() Ma svi k'o da mi citaju misli, bice svasta jos do kraja sajma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Nazirem debakl i propast ovog Moog Sub phatty, sto realno i treba da se desi. Korg se iskurchio i pokazao (pored Arturie) da moze i za 600 E brutalan monofonik. I sad kad pogledam cenu za Moog Voyagera od cijelih 3000 i preko evara
![]() ![]() ![]() A nije toliko dobar ni upola. ![]() EDIT: Sad jos da Alan Pearlman vidi ovo pa da padne dogodine jedan Arp 2600 za 1200 E ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 25-01-2013 at 08:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
A vidim i Buchla reizdala Music Easel kao Electric Music Box za oko $4000 Last edited by mekonin; 25-01-2013 at 09:18 AM. Reason: greska u nazivu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moj utisak je takav, ko zna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Nemoj pogrešno da me shvatiš - ja mnogo volim i poštujem i Korg MS-10 i MS-20, a i lepe uspomene me vezuju za te aparate ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 25-01-2013 at 11:03 AM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo ga NAMM video. Fascinira me to sto ne zna cenu vec cima shefa a ovaj gleda u papire jer isto nije siguran.. LOL ![]() ![]() EDIT: a pazi ovo http://www.ebay.com/itm/Korg-MS-20-A...8be617&afsrc=1 Last edited by silicon science; 25-01-2013 at 11:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
šteta što nije bilo interneta kada se pojavio DX-7 da uporedimo malo postove kada je analogija bila "out" a digitalija "in" - u stvari, već vidim te postove, samo treba da zamenim termine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Pa sto te to chudi, ljudi su oduvek bili ovce koje su trchkale za svestloscu lampica, operisani od ukusa i znanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi analogni sekvncer | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 10-11-2009 06:57 PM |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |