|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
Ugasi komp i upali RTS ili neke vesti... Sta ces bolji horor ? Ja se samo od toga plasim
![]() Dead space, Silent Hill - malo sporija, ali horor i to dobar Evo ti jedan Dead Space teaser ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
da da.ja vikendom obicno cepam neke horore,nekako kad sam na cubasu jedno 1h(treba mi predah poslusam yania-reneged) i upalim posle toga neznam left4death pobijem jedno 50 zombija i vracam se svez i spreman za vst druzinu.taj silent hill mi je poznat igrao sam i dalje igram silenth 4 room,jeste procitali o cemu se radi u silenth 4..bolestina..ma samo da izadje novi silent hill za pc..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ja ako budem palio tv i slusao vesti ja cu da uzmem megafon i da odem do centra grada i da pocnem da dizem bunu..nesmem da razmisljam platili liku na kosovu 300000evra za gajbu iz nasih dzepova,to je samo jedna kuca a ostale...,zato kazem nemojte gledati vesti.ja nisam tv upalio neznam bas dugo ribica kad dodje gleda neke njesra serije inace ja nikako,dobijem jedno 15 serija i to blejim kad se ima vremena..wolking death,game of trons,supernatural,californication,big ben teory,sanctuary,moja najbolja ikad odgledana spartakus..true blood,vampir krese vilu jebote..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Znam i ja jednu! Popunjavanje glasackog listica u Srbiji!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Sine, izadji napolje..gledaj malo u krosnje, u nebo, sedi u tisini...mnogo bolje odmaranje nego ubijanje zombija u sitne sate !!!
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
vaso u pravu si.ja se pitam zasto tako mracnu muziku pravim..eh..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
najludji trip,blejimo serije i ja cujem vengeance zvukove u pozadini,kao da me prate..californication ima extra muziku kao uvod,nemam pojma ko je izvodjac ali bas je nekako posebna(barem meni).a sto se tice onog crtaca sto sam spomenuo o tomi i kompaniji e vucic uhapsio onog zeca(ili dabra)sto mota milka cokolade(nije placao pdv na celofan 3god),dobio dojavu od popa ali to ustvari nije pop vec super haker....zezam se naravno..dajte neku horor muziku onda da poslusam i upijem..slusao sam fsol(isdn)(death sity)(lifeorms)..nesto tako..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
ja se izvinjavam administratorima sto sam spominjao politicare,necu vishe nikad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Horor Bishke - KOMA!!!!! | AudioStorm | Pricaonica | 5 | 30-11-2012 02:51 PM |
preporucite | vlajkovic | Computer Hardware | 5 | 15-07-2012 12:35 PM |
Horor film - nova maticna se zapalila! | Mogli | Pricaonica | 8 | 30-06-2012 10:12 AM |
Muzika i Video Igre - Industrija | ProkDu | Razno | 30 | 20-08-2011 01:43 PM |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |