Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2012, 05:53 PM   #11
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Onako filozofski i kenjatorski (a to je moje prirodno stanje), ja bih rekao da je ovo dijagnoza cele naše civilizacije. Neki maznu naftu ako mogu, neki maznu softver.

Pozdrav,

Vasa
Haha, kad bi se otišlo samo malo dalje u filozofiju, mnogo šta ne bi imalo smisla, tako da se slažem, ali i to spada u ono "Ovo je Srbija 'rateee...", a to je ništa drugo nego izgovor i opravdanje za haos.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline  
Old 11-10-2012, 06:17 PM   #12
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

sam da znate nece bit bolje.. jednostavno nije do nas, ne moze, granice su predjene na svim poljima, nezaustavljivo je ovo sve. i to je to. moze se zaustavit pojedinac al globalni nivo.. nikad. niti je mogao jer se ljudi odavno nisu drzali pravila, kao sto je adam zagrizao jabuku, od tad svi su sjebali nesto haha. snalazi se ko kako moze i to je to. znas ima ljudi nas koji ako stvarno zaradimo i ima viska odma ce uzet softwer, a ima i dalje onih koji zaradjuju mnogo a nikad nist nisu uzeli legal. tu je razlika. itd
branoy is offline  
Old 11-10-2012, 06:48 PM   #13
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Quote:
Neki maznu naftu ako mogu, neki maznu softver.

Pozdrav,

Vasa
To me nesto i ne cudi jer to rade i po miliondolarskim studijima u Holivudu, a poznato je da oni nemaju para za softver..
Everbeatz is offline  
Old 11-10-2012, 07:44 PM   #14
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

problem je u nama ,mi ne zelimo da bude bolje..veoma diskutabilna tema ali ni vreme ni mesto.ja nemam pojma kako vi gledate na svet ali ja verujem da je sve moguce...
spartakus is offline  
Old 11-10-2012, 08:32 PM   #15
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
To me nesto i ne cudi jer to rade i po miliondolarskim studijima u Holivudu, a poznato je da oni nemaju para za softver..
Hehe, zato imaju lo?u karmu ?alu na stranu, ni Presonus ni Steinberg ni Avid neće banktorirati zbog par desetina (pa ni stotina) hiljada krekovanih softvera koji se koriste po belom svetu. Uostalom, ozbiljne softverske firme u startu uračunavaju pirateriju u svoj razvojni bud?et i u cenu svog proizvoda, da se ne la?emo.

Kad bih bio ozbiljno paranoičan teoretičar zavere verovatno bih dodao da sami proizvođači softvera sponzori?u hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode...

Pozdrav,

Vasa
Old 11-10-2012, 08:37 PM   #16
mikron
Member

Quote:
Kad bih bio ozbiljno paranoi?an teoreti?ar zavere verovatno bih dodao da sami proizvo?a?i softvera sponzori?u hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode...

Pozdrav,

Vasa
Ja uopste ne mislim da je ovo paranoicno. Moje cvrsto uverenje je da to rade.
mikron is offline  
Old 11-10-2012, 08:43 PM   #17
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Kad bih bio ozbiljno paranoičan teoretičar zavere verovatno bih dodao da sami proizvođači softvera sponzorišu hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode... ? hmm sad mi to dodje pa sto ce se hakeri zajebavat razbijati soft msm oni njih traziti, kad to i oni sami mogu dat sam zapakovano za nas druge mase pod drugim imenom i krekerom logicno,, meni nikad nije bilo jasno kako ovi updates, semplovi neki, itd izlaze samo par sati ili ti odma nakon sto su objavljeni? ispada, haker bi morao otici kupit to, pa onda za malo vremena brzo krekuje, i baci na sve moguce portale? msm imal on svoj zivot ? itd itd,, sve nekad pomislim sami neki sami sebi prave reklamu koja ih kosta. sta znam,. nem pojma .

cak dodje mi i jos jedna ideja, msm namerno to naprave krekovano i daju nama,, i onda uhvate par ljudi u svetu i jos zarade ogromne pare haha
branoy is offline  
Old 11-10-2012, 09:03 PM   #18
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Hakeri su im provalili sve fore, dzaba stavljaju zastite, sem microtonic ekipe(zaboravih ime proizvodjaca). A ako iz prve nisu videli jos koju zastitu, u drugoj verziji(vec sutradan) oni odrade kako treba.

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD
Mika Technika is offline  
Old 11-10-2012, 09:08 PM   #19
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

pa da su provalili sta kako tako lako vec bi bio reason 6, cubase 6 ovde.. a kad su pre cubesi izlazili? pa kad cubes i pusti haha, nakon dve godine, reklame malo da upoznas taj i onda sve sto nisi imao na tom bice na novom ubrzo na kom ce se opet zaradi lova u tom periodu mirovanja godinu dve, sasvim dovoljno da se pokupe pare .. haha
,al uvek kazem hvala svima , ko god, sta god hehe
branoy is offline  
Old 11-10-2012, 09:13 PM   #20
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Za reason ne znam zasto, za cubase izgleda vise ne postoji ekipa koja zeli da se cima(i dokazuje). Od H20, kada je pao sporazum sa cubase-om, kasnije air odradio jedan krek, i kraj, vidimo da ni njih nema vise toliko kao nekad, jedno izdanje u 2meseca, tako nekako, a mozda ih bas zato i nema(rade cubase) )

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD
Mika Technika is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules