Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-09-2012, 01:08 AM   #1
alek019
Senior Member

Default Binary options...

Ako ima još nekih koji se igraju paricama na net-u, bilo bi lepo da iznesu svoje neko iskustvo i/ili videnje ove stvari (binary options).
Ne verujem da ima onih koji ne znaju šta je ovo ali da podsetim, predvidanje da li će neki odnos valute ili cena da raste ili opada od trenutne.
Standardno je ovde dobit 65-70%. Ko zna, može,želi, ima petlje, može mnogo para za kratko vreme da napravi ali i da izgubi (lako).

Jedno desetak dana u kasne sate zanimam se ovom online zaradom (ako je do kraja bude). Nekih početnih sto eurića za sada pretvorih u 300 što za ovaj vremenski period i nije tako loše, mada koliko vidim neki tipovi "pretvore" 500$ u desetine hiljada za dva tri meseca...

Verovatno kao i svi u početku i ja malo žurih pa umesto da zaradim neke parice ja počeo da ih gubim. Ali kada se strasti stišaju i ako se bude malo više pažljiv lako se to početno stanje ispravlja. Još uvek se, da kažem "vežbam" jer da bi se ulovile malo veće parice treba više i uložiti...videćemo šta će biti kasnije. Ja za sada na te "gore,dole" opcije stvaljam od 5-50e (iznose manje od 25 stavljam na opciju 60 sekudni) a u klasika opcije od 25-50 ali ne preko 50 (za sada i to sa opcijama zarade od 37% i sa "osiguranjem" od promašaja 50%). Zato mi malo i sporo raste ova "zarada", ali ovako najmanje gubim kad promašim (a dešava se).

Odlučih se za Binary Banc, početni depozit stotka, kod mnogih ostalih je 500. Ovde nema bonusa ali ako ih i ima bolje je da ih izbegnete kako god znate jer povlačenje novca na vaš bankovni račun tada ide jako teško. Dobro pročitajte uslove koje trebate u slučaju da prihvatite bonuse da ispunite bar da nemate iznenadjenja.
alek019 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules