|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
ma kod tc kontrolera mi se svi?a jer je zapravo kombinacija monitor kontrolera i DAC-a,?to npr.SPL kolko vidim nije...samo ?to vjerujem da spl ima puuno bolji headphone amp ?to mi je opet dosta bitno......puno pri?am ahaha
![]() |
#12 |
Superoperater
|
![]()
Mackie Big Knob!
Probao sam i Presonus Monitor Station i Mackie Big Knob. Presonus je prema Big Knobu po mom misljenju, najobicnija igracka i po kvalitetu i po soundu. Bacili smo Presonusa u kantu i sada koristimo Big Knob i za njega imam samo reci hvale. Ima sve sto moze zatrebati, a opet je strasno jednostavan. Jako je robustan i kvalitetan. Big Knob
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 13-09-2012 at 04:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Superoperater
|
![]()
Mackie je analogna sprava i podrzava samo analogne ulaze i izlaze. TC ima i AD/DA konvertore u sebi (prima i digitalne signale), sto je samo po sebi dovoljno da znatno digne cenu.
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mackie mi farba zvuk. Tc ne. Imam oba.
Mackie ima mnogo vise mogucnosti. For the record, ne volim TC kao firmu. Ali ovaj mali ... sabija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Da li TC kontroler moze da radi kao zaseban audio interfejs ?
![]() |
![]() |
#18 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Jos jedna fora je sto na TC mozes da napravis jednom sebi referentni nivo slusanja, i da onda to zapamtis, pa ako odes u drugi studio, postavis svoju spravu, kliknes REF i slusas nivo koji si ti kalibrisao. Psionic, tc moze da radi bez kompjutera. Nisam siguran na sta si mislio, on nije audio interfejs, vec monitor kontroler, znaci ne moze da snima/reprodukujje signal kako mu komp naredi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Superoperater
|
![]()
To sam mislio... Znaci ne moze, radi samo kao konvertor i kontroler... Ok, hvala.
![]() |
#20 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Psionic, BMC-2 nema AD konvertore. Na stranu funkcionalnost i konektivnost (ima RIAA ulaz za gramofon... zamisli! ![]() Quote:
![]() S druge strane, to samo govori da je gain digitalno kontrolisan a ne analogno.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 18-09-2012 at 01:58 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitor Kontroleri? | disco violence | Monitoring | 12 | 24-02-2012 01:28 PM |
Tableti kao kontroleri | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 01-03-2011 05:07 PM |
Bubnjevi, ?ivi, triggeri, MIDI kontroleri... | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 19-12-2009 10:42 AM |