|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
@SumAnuT
Jesi li merio odnos signal/sum? Pitanje: Jesi li pogledao podesavanja u okviru samog tona/patcha? Da li su parametri za level oko 90-127 ili su otisli nisko tipa 20-30? Last edited by nikolaivanic; 26-03-2012 at 08:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Da, razlika je negde oko 40 dB ...
Svi oscilatori su u okviru "normalnih" vrednosti na patchevima ... znaci nisu 20-30 nego 90-127 ... Nisu zvukovi tihi generalno, emu preamp obicno klipuje ako se ide preko 12 h pozicije, znaci zvuk je glasan, samo sto je i sum dosta glasan ...
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Pa, pisi proizvodjacu i navedi taj odnos signal/sum , opisi simptome, pitaj jel ok... sta bi bio uzrok itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pisao sam juce, videcemo sta kazu, javicu.
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Poslao sam mail i objansio im situaicju (da je synth kupljen preko us amazona od novamusic, te da ne mogu tamo da reklamiram jer nisam vise tamo), trazili su mi serijski broj i invoice, te mi se cini da sa waldorfom nece biti problema.
Jedino sto me sada interesuje je kako ce stvari proci sa nasom sumanutom postom i carinicima, posto ljudi masovno imaju losa iskustva sa slanjem stvari u inostranstvo ...
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ako je u garanciji, waldorf neka napise na racunu da je besplatno, carina naplacuje za iznos racuna usluge... tj nista zbog garancije.. bar je tako bilo ranije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waldorf Blofeld | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 364 | 29-05-2016 05:35 PM |
Logic 9 white noise... | MUzzY | Audio Software | 15 | 21-08-2009 10:56 PM |
Korg Monopoly white noise | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 02-07-2008 09:04 PM |