|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
meni najzanimljivije što se konačno mogu odabrati posebni plug-ovi pored samih paketa prilikom instalacije (barem u ovoj verziji koju "dele" po netu trenutno)
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa sta ti je to problem! Pobacas viskove iz plug foldera.
9 radi savrseno u 64 bita. Super nesto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
?ta je sa projektima koji su započeti sa v7? Nema problema kada se deinstalira v7 a instalira v9?
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Nisam jos instalirao 9, ali ne bi trebalo.. Nije nikad pravio te probleme..
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
A za pakete V6 i V7 postoji Shell2Vst koji sam koristio i onda ti raspakuje Waveshell u pojedinacne plugove i onda biras ta ces da instaliras a sta ne.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Instalirao...... da li jos nekome prijavljuje gresku sa nekim voxengo plug-inovima (konkretno Analog flux delay)...a godinama ga koristim bez problema....
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja imam Voxengo boogex, elephant2 i pristine space i sve radi OK. Mene muci sledeca stvar, instalirao sam "devetku" i sada su mi plugovi u Cubaseu (kada otvorim razvrstani po folderima, npr. u dynamic su strpani svi kompresori,limiteri, gejtovi sa sve steinbergovim plugovima,u revrb folder prostorni efekti itd. Da li moze da se instalira i da mi sve bude kao prethodnih 10 godina, znaci waves folder i u njemu svi waves pluginovi, tako mi je lakse da nadjem plug koji mi u tom trenutku treba? Ako ne moze, vraticu se na v7. Da li sam mozda nesto zakakio prilikom instalacije? ![]() Last edited by LAMPASH; 24-03-2012 at 03:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam u Cubase 5, upalio opciju, sort by vendor. I tako na listi imam proizvodjaca pa onda dalje razvrstanje. Tipa imam Waves pa iz njega ide dynamic, eq, spatial blabla i tako dalje. A Waves 7 su ti bili VST2, a ovo ti je otislo tamo u taj steinberg folder jer Cubase po defaultu VST3 pluginove prikazuje tamo... Ako hoces upali "Sort by Vendor", a ako ti ni to ne odgovara, deinstaliraj waves 9 i instaliraj ponovo, ali nemoj da instaliras VST3 verziju vec samo VST2.4 (valjda 2.4 bese, ne secam se), mada ja to ne bih radio da sam ti Ja sam recimo siguran da Nuendo 4 radi bolje od Cubase 5, ali zbog toga sto nema Sort By Vendor, koristim Cubase |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
J*** ga, pardoniraj me, ne daje ti izbor da li oces VST3 ili nesto drugo... Ali jeste VST3, zbog toga ti je u tom folderu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves WNS - AES'09 | Mika Technika | Audio Software | 3 | 17-10-2009 05:02 PM |
Waves SSL ??? | S-S-R | Audio Software | 8 | 18-10-2007 04:07 AM |