Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2012, 04:28 PM   #11
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: DJ Umjetnost??

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Jeste čika Vasquez, ali ipak je krajnje neukusno. I u svakoj kafani ima kako se pona?a, pa tako i ovoj "kafani" - "pričaonici" na ovakvom forumu. I sam volim i psovku i britku reč, ali ne samo zarad same sebe. To je onda Troll i isto kao ?to na nekim forumima tako reaguju čak i za "vs" rasprave i mnogo manje stvari, mislim da nije ok ovako ne?to iskulirati.
Ma cool, razumem ja to, samo me prilično zbunilo ?to je autor teme banovan, a tema NIJE banovana niti je post editovan Dakle, tema je cool, post je cool, pa onda ne kapiram ?ta toliko nije cool E onda kad lepo odlučite ?ta nije cool uradite SVE ?to treba (na čelu sa brisanjem cele ove rasprave o banovanju). Mislim, doslednost u sankcionisanju nije lo?a stvar.

Pozdrav,

Vasa
Old 07-03-2012, 04:30 PM   #12
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ma cool, razumem ja to, samo me prilično zbunilo što je autor teme banovan, a tema NIJE banovana niti je post editovan Dakle, tema je cool, post je cool, pa onda ne kapiram šta toliko nije cool E onda kad lepo odlučite šta nije cool uradite SVE što treba (na čelu sa brisanjem cele ove rasprave o banovanju). Mislim, doslednost u sankcionisanju nije loša stvar.

Pozdrav,

Vasa
Ne.

Treba da stoji...

...za primer...!

Nije čak ni najgori, ima tu još nekih kandidata, bar ja to tako vidim, a posle nekog vremena, neka se skloni, ili kako već se odluči...

Bockie is offline  
Old 07-03-2012, 04:31 PM   #13
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Bockie i Arthur su sve rekli, tako da ja nemam sta da dodam (takodje sam tajsam video da postuje korisne postove, tako da ne znam sta ce mu ovo), sem da se ovaj ban ne shvati ozbiljno. Takodje, apelovao bih da dignemo ban vec sutra, upravo da se ne shvati isti pogresno/ozbiljno.

diviner is offline  
Old 07-03-2012, 04:35 PM   #14
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
takodje sam tajsam video da postuje korisne postove, tako da ne znam sta ce mu ovo

Apsulutno!

Bockie is offline  
Old 07-03-2012, 04:38 PM   #15
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

E, lepo, onda bri?ite sve ?to nema veze sa temom, pa da nastavimo... po?to u pravilniku pi?e da je du?nost moderatora da bri?e off-topic postove

Pozdrav,

Vasa
Old 08-03-2012, 02:09 AM   #16
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

namerno sam ostavio temu, jer sam očekivao ovakvu debatu, ne bi li ljudima ipak bilo jasno još ponešto o politici foruma. Ban možete dignuti kad god želiti, cenim da je čovek shvatio, i bilo bi lepo da se izvini kolegama, ovde barem uvaženim članovima forumske i produkcijske zajednice. Bilo bi prilično Staljinistički banovati i obrisati, mislim da bi se ipak teže shvatila poruka.
Arthur is offline  
Old 08-03-2012, 07:19 AM   #17
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Ovde bi neko dru?tvo za za?titu ?ivotinja trebalo da reaguje, jer se radi o očiglednoj diskriminaciji prema celoj jednoj porodici sisara - majmunima. Za?to se metaforička upotreba reči "majmun" smatra uvredom? U redu je biti mrmot, tigar, soko, ali iz nekog razloga majmun je neprihvatljiv. To je anahrono razmi?ljanje. Osim toga, majmuni su najinteligentiji u svetu ?ivotinja, tako da se nadevanje tog imena mo?e čak posmatrati i kao pohvala.
Pre par meseci je onaj ekonomista nobelovac Italiju, Grčku i ?paniju nazvao svinjskim dr?avama zbog du?ničke krize. Nisu oni stvarno svinje, on je time ukazao na neke njihove potpuno ljudske osobine. Metafora.

Pominjanje IQ-a takođe nije uvreda. Zar je sramota imati mali IQ (ili bilo ?ta drugo malo ili veliko)?

Uostalom, i sami majmuni u komunikaciji često koriste raznorazne metafore, upotrebljavajući nazive ?ivotinja, vladarskih titula, prirodnih fenomena, rodbinskih veza - de si tigre, de si kralju, de si munjo, de si brate.
Old 08-03-2012, 08:22 AM   #18
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Treba otvoriti poseban thread gde bi se bacale sve ovakve "Biser teme" mo?da cni biseri,pa ko ho?e nek ?ita.Na nekim forumima to se zove kontejner,priznajem da sam nekada i ja zavr?avao u njemu.
disco violence is offline  
Old 14-03-2012, 03:26 PM   #19
tajsam
Banned

Ispricavam se svim članovima foruma koji su se osjetili uvrijeđeni,svim DJ-evima ne samo DJ-evima na ovome svijetu,nego i onima van na?e galaktike u dubokom svemiru.?ao mi je ?to sam vas upoređivao sa majmunima.
tajsam is offline  
Old 14-03-2012, 04:56 PM   #20
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

bio si kaznjen, sad si uspesno prociscen od greha

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules