|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
planiram svih 6.samo bi trebao onda jos nabaviti stalak za tri iznad tri.a vjerovatno ce bit improvizacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
hmm kontam da bi sigurno mogao da nadjesh majstora koji ce to da ti napravi neshto ovakvo:
http://images.bit-tech.net/content_i...w/screen1b.jpg http://images.bit-tech.net/content_i...w/screen2b.jpg ili Da nadjesh stalak za dva monitora, jedan iznand drugoga i da spojish onda tri takva... Al opet mislim da je ovo prvo reshenje bolje... a i sigurnije... ![]() Kako god to da postavish, baci neku sliku ako nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ja sam koristio 4 monitora regularno, iz 2 grafičke na istoj ploči, godinama. Sad sam već odlepio od toga, koristim 2 x 23wide, i jedan 17inč, na drugom elementu, a ni to mi nije preko potrebno. Kolega je vezao veliki plazma TV u svojoj režiji, i to mi se možda najviše i sviđa za oči od svega, iako je rezolucija samo 1300 puta nešto, wide. Šta ćeš majke ti držati na 6 ekrana??!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da nece drzati nishta na 6 ekrna nego ce sve imati kao jedan... stim da ce moci da
razbaca sve shto mu treba na toj radnoj povrshini ![]() Mozda greshim... Imam 24" al vec godinu dana unazad razmishljam kako bi bilo dobro imati josh neki npr 17-20-22 sa strane... za svaki dan... a lako bi se nashla primenu istoga u Cubendu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() e a za tv ja nisam zadovoljan.probao sam jer imam lcd philips doma full hd. umara oci.dobro na mome refresh rate neide preko 60hz.i trebas se naprezati da vidis male stvari.a kad stavis manju rezoluciju onda nema smisla.dobro po mom misljenju bi tv bio uredu ono za nesto brzinsko u daw-u.ali kad ides editirati i ovo ono ja nemogu ubije me. Last edited by tajsam; 25-02-2012 at 09:15 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
i dalje ne mogu zamisliti kako bi to napravio kao jedan, jer svi monitori imaju svoje granice i ivice, a to me najviše frustrira u editingu.. u početku sam držao 2 kao jedan levo-desno, i pizdeo sam od te ivice na sredini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=JMbHZ8Mn__g |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Hmm.. teoretski može da se stavi 3 touch sens kao polegnuti na sto za "reglere" a u tri da gledaš...
Cool! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|