|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
+1 za studio one !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
ableton zna da promeni tempo tj da ga 'prepozna' ..moze rucno da se namesti..kliknes na sempl koji hoces pa dole u opcijama ..nemam sad instaliran..
nisam mogao da nadjem onu temu gde se prica o problemu sa renderom i glasnocom ..evo sad sam na studiju 1 i isto (nije mi plejer smanjen) i koliko sam shvatio u drajverima koji se koriste za rad i slusanje je stvar ..izgleda da kad mi soft radi na asio drajverima to sve zvuci bolje i glasnije ..kad renderujem i slusam na plejeru to je skoro duplo tise i losije .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
izvalio sam u chemu je problem
![]() reseno hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Bili bi i mi zahvalni, ja sigurno kada bi rješenje podijelio sa nama. Ableton koristim samo za live act. O ostalim njegovim funkcijam pojma nemam. Pozdrav
Last edited by Danilo S; 01-02-2012 at 04:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
izvinte , zaboravih
![]() pazi ovako kad ubacish sve kanale u ableton videcesh dole u sample view ili kako se vec zove da na svakom kanalu nije tacan bpm , i da bi ga postavio na tacan bpm morash da ugasih warp pa upalish pa ugasish i tako na svakom kanalu i onda idesh redom po svakom kanalu uvecash ga , i vidish da je start point marker za delic sekunde na pogresnom mestu i svaki lepo vratis na pocetak i to je to ![]() kapirash? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Eto vidi? to sam i sam znao. Naime ja koristim Live tako ?to imam matrice pripremljene tako da svaku imam kroz 8 kanala (AKAI APC20) i eventualno do 20ak audio klipova. Jednom sam namjestio sebi fajl koji mi slu?i kao preset i poslije kada je nova pjesma samo mjenjam semplove. Dvije godine radim u njemu a znam samo za ovo. To je jedini audio program s kojim radim toliko dugo a da ga ne znam u du?u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
He, he, ja ostavih Kukubase zbog ovog softa ... Toliko je intuitivan da je to prestra?no ... a i radi mi neke stvari 16 puta br?e nego Cubase
![]() +600 za Studio One |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoc | Nemanjakg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 24-04-2010 05:51 PM |
pomoc | akus | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2008 07:57 PM |
M Box 2 pro pomoc | milance | Computer Hardware | 6 | 20-12-2007 11:35 AM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |