|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
SuperModerator
|
![]()
stvar ukusa. ja ih recimo izbegavam u sirokom luku (tube pres na drums), ali opet, da, Vipre ili Voxbox na kicku je vrlo ozbiljan sound, mada bih uvek isao na to da mi to bude drugi lejer, prvi obavezno nesto brzo.
Quote:
opet, stvar ukusa. Cuo sam fine snimke sa tube pre varijantama, nema greske. samo nisam neki fan. @BigBockie : da li su to u RNS bili oni Jarko preampi? ako da, secam se nekog trekinga Bass DI u to cudo, na Studera... govedina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ja sam je zvao "čarobna lampa" ![]() A sto se lampe tiče on-topic, na bubnju, tretiraš je kao "normalan" preamp, bez nadrkavanja i saturacija i krvarenja lampi, i sve je ok... Pa sam "stari" sound koji sad vija gomila ljudi , proizvodjaca i plugova je radjen na lampaskim stolovima, pa nikom nista, odnosno, sviralo sve do yaya...! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-01-2012 at 01:19 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
MK 012 ce ti raditi odlicno na prelazima. Probao sam ga i na Kick-u, naravno ne nekom przackom, pa je i tamo radio. Sve je stvar eksperimenta i mikroosecaja. Srecno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta koristite na bubnju? | shashko | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 07-03-2009 02:58 PM |
Koji lampaski dist? | dawid | Gitarska Produkcija | 9 | 22-01-2007 05:05 PM |
Produkcija prelaza na bubnju | dr.Ru | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 15-05-2006 04:13 PM |