|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
--------- EDIT: Quote:
---------
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-12-2011 at 11:56 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Siguran sam da teorijski to tako jeste, medjutim siguran sam da prakticki i nije. Sasvim dobro moze da se radi od nize do srednje snage i da se postignu odlicni rezultati. Vise puta sam prisustvovao takvim miksevima i rezultati su zaista bili jako dobri na bilo kojim slusanjima kasnije.
Istina je da zvucnici ne sviraju linearno na maloj snazi, bar ne oni koje mozemo komercijalno da kupimo, ali tiho slusanje, kao i slusanje na srednjoj snazi je zapravo sve sto je potrebno za dobar miks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Divim se ljudima koji to mogu (miksanje na slusalicama) i zaista, svaka im cast. Jer treba kompenzovati mnogo toga. Mislim da je neozbiljno relativnom pocetniku to savetovati. Mozda sa vase akusticarske strane ima smisla, ali vi ipak niste ljudi koji se bave produkcijom, i neke stvari vam nisu bliske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nije ovde pitanje tehnicke ispravnosti miksa, nego gubitka motivacije i volje za radom... koja je, slozices se, potrebnija nego tehnicka ispravnost miksa... dzaba nam tehnicki ispravno ako je rezultat nezanimljiv i dosadan... a isto tako, ako se covek necim profesionalno bavi, onda treba da doceka i penziju u tom poslu, a ne da zaglavi sa frustracijama. Znam o cemu pricas i moje misljenje je i dalje da je to mucenje pogresno i neperspektivno. EDIT: da ne kazem da je NEHUMANO!
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
A pri tom tvrdim jer sam prisustvovao. Ljudi rade u takvim sobama vrlo dobre mikseve, na nacin koji sam opisao. Rade godinama i ne gube zelju za radom. Da ne znam iz sopstvenog iskustva, ne bih sigurno savetovao coveka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Samo napred... savetuj...
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Nisam vas. Savet sam nazvao neozbiljnim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio Will Smith-a !! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 18-09-2011 03:58 AM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |