|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
ISvinjavam se zbog goleme slike, ali reko' bolje da se vidi nego da se ne vidi...
Dakle, evo testa sa korigovanim DC offsetom i sa 4-pole phase rotatorom: ![]() Pozdrav, Vasa P.S. koga ne mrzi može da skine i zvuk (http://www.box.net/shared/05y5kcc4qtzex18ghmyx), čisto da bi uporedio čujnost sve tri varijante (koja je ista) i ponašanje peakmetara (koje nije isto).
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-11-2011 at 05:27 PM. Reason: link (share) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Superoperater
|
![]()
awacs, pa koji je to tacno program/plugin u pitanju ? Ili je to deo tog programa za obradu koji koristis ?
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Napravio sam preset koji mi slu?i SAMO za re?avanje dotičnih problema, i izgleda ovako: ![]() (zaokru?eni su parametri koji MORAJU da imaju zadate (0.00) vrednosti za konkretnu svrhu. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Hvala za preset
![]() Pre par godina sam ja imao slican problem i ti i Lesha ste me cini mi se uputili na stardust |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
U međuvremenu sam popravio link na audio primere (glupan, u prethodnoj varijanti nisam shareovao
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#16 |
Superoperater
|
![]()
Izgleda ne citam pazljivo...
![]() Ovo deluje kao korisna spravica, hvala u svakom slucaju ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|