|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
je, super su, al ima ljudi koji vole svirat zmirecki
Last edited by pleon; 01-11-2011 at 05:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
A osim toga, s tim Alesisovim dockom, iPad se dobrano udaljava od poente da bude prenosni "instrument". Mo?da gre?im, ali, za takvo ne?to je potrebna ne?to veća torba, a to onda...
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dodjes kuci / studio - zabodes ga u dock i nastavis da poliras produkciju! I gitara je "prenosni" instrument, pa ponekad zatreba i pojacalo i nesto veci auto / gepek !! ![]() Po meni - ako Korg Kaos pad kosta oko ?280 (!!) iPad je "no brainer" !! Sta vise reci....
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Totalno sam zaboravio na Alesis dock.
A po pitanju softvera ovog tipa, ima li ikakve osetne razlike izmedju iPad i iPad2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
ne bi trebalo, svaka aplikacija prodje brdo testova od strane samog apple-a pre nego sto se pojavi na itunesu, bas da bi osigurali optimalno izvrsenje na predvidjenim platformama, sto znaci da ako firma kaze da app moze i na ipad kecu, nemas nikakav problem.
zbog tih stvari su apple i iOS miljama ispred androida |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
mada ja iskreno ne verujem u taj proser pravljenja muzike u busu, dok sedis i pijes kafu u grinetu i cekas zensku da izadje iz internata, posle nabacis koznjak i sednes na motor. mnogo mi je to lifestyle i instant, ali da mozes da poneses na more/vikendicu/u dvoriste i radis muziku, a da nisi vukao hemonda, ludwiga i jolanu, to je strava...pijes chaj/kafu, noge na ogradi od terase, cheses buljasina i sviras....carski! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Jedva sam dočekao,ba? kao i milijuni drugih diljem svijeta, da sviram klavir na ekranu.
Godine su prolazile i nikako da mogu zasvirati Za Elizu na ekranu ali eto sad je sve drugačije, snovi su postali realnost. ![]() Hvala svima a naročito Eplu na ovom revolucionarnom proizvodu jer stiskati ekran je ne?to najljep?e ?to nam se moglo dogoditi. A naročito bi bilo super kad bi napravili da je veličine 2cmx3 cm da mi stane u onaj mali, prednji d?ep na Levisicama i da naprave dock za auto pa da mogu raditi produkciju dok čekam da se upali zeleno svijetlo na semaforu. Fenomenalno. Vizionarski. Gdje ima toga za naručiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Super ko ima debele prste ! Jednim prstom uhvatis ceo akord !! hehehe Koja je inace razlika izmedju pritiskanja dirke prstom po screen-u i pritiskanja dirke na kompjuteru sa mishem ?? (posto jako veliki broj dance producenata svira sa mishem..) Sve sto moze da proces pravljenje muzike / beat-ova napravi interesantnim, brzim, manje dosadnim itd....ja pozdravljam ! pa makar izgledalo kao kutija sibica ili kako vec... Cilj ne bira sredstvo !!! Nemoj samo da pljujete... Da je Mozart imao iPad - ko zna sta bi sve radio !????
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
dzizas....koliko luditskih primisli na jednom forumu...dokle god se ne skinete sa interneta i ne krenete da diskutujete sa ljudima uzivo grickajuci bobice koje su zene nabrale, pritom svirajuci u tikvu i izdubljenu koru drveta, obuceni u kozu medveda kog ste sami ulovili, ne verujem vam ni rec...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
17 najboljih VST synths - Music radar top lista | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 20-07-2010 09:18 AM |
softverski fx & synths | liman021 | Zoran Vračević - Vrač | 14 | 27-07-2006 08:28 PM |