|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Nje jos tretirano ali ce biti koliko se bude moglo.Trapove necu moci stavit u svaki kut ali cu se potrudit da bude sta bolje.Ali cini mi se da na ovom mjestu di je meni stolica,ima manje basa.Mozda ormar sa robom iza kupi dosta frekvencija jer je onaj kutni ormar.
Ali znas sta mislim.Čuo sam da ako je mala sobe neisplati se uopce uzimat 8 inčni monitor jer je prevelik. Pa me zanima sta to znaci otprilike mala soba. Da znam puno o tome ne bi pitao. ![]() Čitam cijele dane i noći cili net.Proče?lja sam miljardu tema u nočnim smjenama. A i zva sam artista i neznam oce li moci organizirat da cujem oba dva monitora da usporedim,a i svaka soba svira svoje.Tako da... svaki savjet je dobro do?ao pogotovo od ljudi koji se bave elektronskom glazbom i imali su sličnu dilemu. A pogotovo savjeti nekih koji imaju a7x i bave se house i slicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nagurali smo dve "long throw" dvanaestice u sobu 3.5x3.5 i sa akustickim tretmanom to svira ravno (u okviru +/-3dB) sve do do 4 (cetiri) Hz.
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
a ta pricha ima vishe veze sa tim da mali zvuchnik zvuchi bolje izbalansiran kada mu soba preuvelicha bas, dok veliki zvuchnici dobiju vishak na tome delu spektra (zato neki imaju shelf eq za regulaciju basa pozadi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
4 hz xD .Ok tnx boggy. rpst
Tako sam i ja mislio uzet cu vjerovatno 8' pa se onda malo potrudit oko prostora jer bi se tako i tako potrudio da uzmem manje. poz ![]() edit: ok granata. tnx kad puno čitaš onda ti se sve pomuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K:Adam A7, Adam A5X, Dynaudio BM5A, KRK VXT6... | euphoric | Kupujem/trazim | 2 | 14-04-2011 09:11 PM |
Dilema oko zvučne | Ad Fines | Computer Hardware | 11 | 10-05-2010 11:55 PM |
Dilema | derossi | Monitoring | 3 | 08-01-2010 08:20 PM |