|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
Ma slazem se, zato sam i napisao ovo : Quote:
![]() Uspeo sam da dobijem geekbench score za nijansu manji nego na windowsu (oko 14000 vs 14960 na Win7) i sto je najbolje, sve radi u 64bita, bez problema. Nasao sam - ne DSDT za moju plocu, vec citavu arhivu tj package (p8p67 je dosta popularna - nisam ni znao) tako da posle borbe sa kextovima i kernel panikama, sada (skoro) sve radi. Hvala i Divineru na savetu za bekap koji ce mi ubrzati rad jos vise ako dodje do toga da mi zatreba. Jedino sto ne radi za sada je sleep i wake-up - to ponekad i na windowsu nije htelo da radi, nazalost problem je u ovoj ploci, jer za tako nesto treba mnogo dublje ulaziti u problematiku kreiranja i modifikovanja kextova, sto mi bas i nije ambicija. Prezivecu i bez toga ! @Kravadinka - da li si koristio autopatcher da dobijes DSDT za tvoju plocu ili si nasao gotov ? Mozda sam malo zalutao sa ovom temom na ovom forumu, ipak je ovo audio forum... Opomenite me ako preteram sa spamom ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 22-08-2011 at 06:37 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Superoperater
|
![]()
E, da, glavna stvar : zasto bas 10.6.8 ? Cuo sam - pa ja mislim na ovom forumu od Quakea, da Lion bas i ne radi najbolje sa PToolsom i jos nekim stvarima vezanim za pluginove i audio ? Ima 10.7.1 i vec ga ljudi prilagodili za hack, ali ja bih prvo da proradi ova poslednja "working" verzija...
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Od juče imam 10.7.1, malo ću g testirati. Pro Tools se podigao normalno, e sad na brzinu sam migrirao ceo svoj account sa 10.6.8, pa ne znam koliko će to raditi stabilno, ali sam 10.7.1 je lako instaliran i nateran da radi, samo ću proveriti kako e pona?a.
Na nekom je prastarom HD od 40 GB, pa ko zna hoće li mu smetati ?to je disk spor, ali videćemo... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|