Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2011, 11:51 PM   #11
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: digitalni aparat video na pc ?

ma da verovatno ste u pravu, hd nece ici tako lako preko usb, jer i da snima kvalitetno na digitalnom trazi brzu karticu a ovamo na usb sto posto ogranicenje, ja sam zadovoljan od panasonica HD slikom, nema sta, ono sto prenesem u komp iz njeg super je, snima on i ton , al uvek to osetis nije onaj direkt, kvalitetan kao kad pustimo u kompu sto smo snimili svirku lupam.
ja sebi planiram uzeti lumix tz10 il cak 20. tz7 je bio vrh. aa ovaj F3 model isto ima hd snimanje a nije mnogo skup, i snimci super. snima u quicktime MOV format. 2 sata 16gb treba brza kartica.

ee sad da ima bogdom samo ulaz za zvuk nista zivo mi ne treba vise. al de.
i na kraju krajeva pa dobro je i to, snimam ton i u komp i na njemu, ubacim klip , cujem gde sta sinhronizujem. i export. samo mi mrsko puno radnje. sreca brz je komp za hd. hehe.

fino je razmeniti misljene , svi se sa tim ured bavimo, i zvuk i video i slika.. meni sve to povezano volim sve, znaci multimedia, nije tesko pokupit dobrih efekata, plugova za te programe doradit to fino. ovako nesto kad pravim za svoj demo i onaj windows movie maker mi super et.

jedan snimak me potakao da trazim sve u jednom.. evo jedan klip sto je snimao jedan covek koji radi sa tim stvarima i ima firmu,,cuo se davno sa njim i on mi kaze sve snimao ovo sa lumix tz7. narodni je klip. uzivo rts, i da vidite sliku i ton. pa bolja nije ni na sat programu samo znak fali.. i ton je nekako fin mekan

http://www.youtube.com/watch?v=TMSXp0vscHg

Last edited by branoy; 01-08-2011 at 11:54 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules