|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
pa evo, kukao sam već, al jedva da nađem upotreblji kik ili sner, a kamoli tom, u Addictiveu, BFD2 sa sve joe barresi semplovima. Legnu mi jednom u 5 slučajeva kad mi zatrebaju. Kao da su pro?li već neki processing koji ja ne mogu da skinem a ne radi mi posao. Zato mi moj čist snimak sa 57ice i d112ice če?će uradi posao, jer ga lako odvedem gde treba. I to ne uvek sa istog sessiona/bubnja, nego me?am razne semplove sa različitim sessionima.
Mada danas te probleme ponajvi?e uspe?no re?avam temeljnim i promi?ljenijim editingom |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
nesum uspeo, mada se nisam nešto ni polomio. Proveri dal ti se pojavljuje drumagog kao VSTinstrument na listi, ako ga ima tamo, onda može skoro sigurno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trigerovanje. Audio to BFD | Jan | Tutorijali | 13 | 20-02-2011 02:36 PM |
Trigerovanje analognog sintisajzera | mekonin | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 17-06-2010 04:00 PM |
Backup snimljenog materijala | marcos | Pravna Pitanja | 6 | 17-03-2010 02:50 AM |
Trigerovanje ????? | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 31-01-2009 06:35 PM |
Trigerovanje | alen | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 07-09-2003 03:04 PM |