|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Koliko znam, iCloud će biti potpuno besplatan... Sa novim iOS-om.
Sviđa mi se nova fora koju Apple sad izvodi. Novi OS će se moći nadograditi za $29...Novi Final Cut Pro X, koji je inače odu?evio masu mojih kolega koji studiraju monta?u, kao i moje profesore ko?tat će !!! $299 !!!.... Mislim to je prejefitno za ovako ne?to. Valjda im je namjera da ovako povećaju prodaju hardware-a. Ne ?alim se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ej, super mi je grooveshark, nego, nikako ne mogu da postavim fotkicu-thumb uz uploadovanu pesmu. Mo?e li to uop?te? Vidim da neki to rade...
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
Cloud Computing definitivno stiže. I briše sve pred sobom. Konačno se bližimo Gibsonovom Neuromanceru skoro pa identično. Što nije nužno i loše. Al i meni se nešto čini da Cloudingom dolazi do smanjena piraterije i haosa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
U svetu, možda - kod nas, teško - online kupovina je još uvek pojam za više od 80% ljudi na Balkanu.
Mada, sigurno će biti jednostavnih načina da se zaobidje ceo sistem i napravi deo na kompjuteru gde će se ignorisati provera foldera ili tako nešto. Ako nikako drugačije, a onda jednostavnim ostajanjem na starijim OS kod kojih Cloud sistem neće biti obavezan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Apple je sve prvi izmislio, dupli klik, ekran osetljiv na dodir, ma4, vertikalni monopol, a evo sad i kompletnu svetsku muziku... jedva cekam sledece otkrice.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |
Open Labs - Novi proizvod- INTERESANTNO !! | DaBear | DSP forum | 1 | 28-11-2009 12:23 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |