|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
evo jos jedan :
"Digital music mentor" http://www.sienzo.com/ ali kao i DDMF Chorddetector V.10 nije bas najpouzdaniji. evo ?to kaze jedan kolega sa drugog foruma za njega. "NoMAD" U nekim pesmama pogadja akorde gotovo 100 posto, a u drugima nikako, odnosno gubi se sasvim... Zavisi, kakav je snimak, koja je orkestracija... Treba obratiti pa?nju na to da ?esto pobrka dur sa molom. Isto ponekad slabo razlikuje F od Dm, G od Em, C od Am, itd ... Bez vlastitog sluha i znanja teorije ne valja ti taj program. Ali ako ima? sluha i neke osnove teorije, ili bar zna? koji se akordi me?aju sa kojima odli?an je to alat. Koristan je i bez pogadjanja akorda jer se mo?e lepo odrediti dionica pjesme ?to se trenuta?no skida i staviti u loop, a da se u isto vreme tempo sasvim uspori bez gubitka tonaliteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam i njega al su rezultati mrsavi.
Imam odlicno uvo i visegodisnje iskustvo u "skidanju" harmonija pesama i umereno znanje iz harmonija. Sviram najcesce gitaru. Radi se o pesmi od Arsena Dedica i Massima - Za jednom kapi cistoga zivota. Osnovne harmonije sam skinuo bez upotrebe gitare, al sam hteo da to bude 100 % harmonski tacno, jer mi se pesma izuzetno dopala. Iz Melodyna sam prepoznate waviche snimio kao MIDI fajl i sad ga polako shistim. Svima hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|