|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Mislim da je Aurora konceptualno drugaciji tip konvertora od Lynx TWO ili HILO... pogotovo mi HILO izgleda brutalno
![]() Uzgred, Lynx TWO serija je starija od Aurore i pri tom cena nije mnogo padala od kad su se pojavile prve kartice Evo cene u Thomann-u http://www.thomann.de/gb/lynx_studio_l22_pci_karte.htm slicna je bila i kada sam kupovao svoju pozdrav bogi p.s. BTW, Lynx TWO je svojevremeno bila najbolja PCI karta (barem po realnim specifikacijama) koja se mogla naci na trzistu... HILO mi veoma izgleda da je napravljen sa istim ambicijama... samo je USB AD/DA+DA.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 06-05-2011 at 06:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
U studiju u kom sam radio smo imali 192-jke, medjutim jedan od producenata je insistirao na aurorama kada je bookovao studio, tako da smo ih pazarili. Cim smo sve instalirali, morali smo da testiramo ![]() Zvuk Aurora je po mom misljenju mnogo bogatiji/puniji. Zato sam se odlicio da ih pazarim i za svoj setup. Pozdrav, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
kako je rije?en digitalni I/O?
koliko vidim nema optike (adat), dodatne karte se kupuju, ili se varam? gledam već du?e vrijeme uzeti kvalitetnije AD konvertere, pa sam i kod myteka vidio slično.. s time da mytek 8 x 192 ima 6 bnc wc out-a ![]()
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ja sam uzeo 2x Lynx LT-FW
Gurao 24 kanala 24/192 nema problema. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lynx Aurora 16+Lynx LT-FW | sms_boy | Computer Hardware | 0 | 29-09-2010 04:04 PM |
AD/DA Konverteri? | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 52 | 17-12-2009 02:03 AM |
RME konverteri.. | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-04-2009 10:22 PM |
Stigli Dynaudio BM-15 P | FrankoPanko | Monitoring | 18 | 28-03-2008 03:52 PM |
Alesis Aurora 6 | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 25-11-2005 12:58 PM |