|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
@Arthur jesi poskidao i probao sve banke za addictive?
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ponekad mi zao sto nisam bubnjar!!!!! Zaboravili ste Stylus, za ponesto je jako dobar, mixosaurus meni uzasno dobar, ali u mixu zaista imam probleme sa njim ili ne umem. Ocean way je zaista dobar, dobar i u mixu ali ne radim sa njim. BFD 2 za sada najozbiljniji, veliki izbor ali nemam mocnu masinu tako da stalno nesto exportujem trake, zajebancija. Ne znam sta da kazem svi su dobri zavisi za sta! Ali jedno je sigurno uvek mi fali dobar zivi bubnjar i njegov vibe, opremom sam se naoruzao samo jos da mi dodje Manukache ne bih se ljutio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
@daddy
jok vala, samo ove osnovne... meni je BFD2 za sad najveće razočarenje, a potom OceanWay.. sve mi je to daaleeeko od živog udarca i snap-a, i ulazim u veliki problem kad nemam dobar snimak, i nemam čime da uradim potpuni replacement. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Steven Slate! Kick za sve pare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
nisam koristio sslate, deluje korisno, najcesce mi superior + Stylus zavrse posao. Moram da priznam i da za tezi mix 'vintage' zvuci sa e-mu-a i proteusa mogu zanimljivo da se isproduciraju, i da zazvuce nekad bolje od xxxgb banki. Osim cinela naravno, kod kojih se sve cuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Treba mi pomoc u vezi sa instalacijom Steven Slate 3.0 Kontakt Ripped Version. Ako je neko vec koristio da mi se javi na priv. To je jedina koju sa nasao da visi u vazduhu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
teško da ćeš na forumu javno dobiti pomoć u vezi piratizovanog softwarea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Niko ne spominje matori Scarbee Imperial Drums... Je li bas toliko prevazidjen?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
probajte i maple custom dodatak za BFD2, meni na suvo zvuci izuzetno upotrebljivo...... Ipak mi je po pojedinacnom kvalitetu OceanW najbolji od svega sto imam...... ali BFD se jako dobro zna iskoristiti, pogotovo ako se nadje neki groove, pa ne mora da se programira
![]()
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Logic Studio 2011 | Proximus | Audio Software | 1 | 01-04-2011 05:58 PM |
Demo Fest 2011 | ProkDu | Razno | 0 | 14-03-2011 12:53 AM |
NAMM 2011: Allen & Heath GS-R24 | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 11-03-2011 03:14 AM |
Purchase before 2011 and Get a UAD-2 SOLO | 66musicman | Computer Hardware | 8 | 08-11-2010 02:01 PM |