Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2011, 02:55 PM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Ne znam da li ste primetili letos, dok je suncano vreme , da je nebo sivo i belo umesto plavo
Old 04-03-2011, 02:57 PM   #12
DzoniPFC
Pro Member

DzoniPFC is offline  
Old 04-03-2011, 02:58 PM   #13
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Sve te teorije o velikoj zaveri su meni smesne....
Kakva izjava.........Komsije,prijatelji,rodjaci... nam umiru od ko zna kakvih mutiranih vrsta karcinoma ucestalije nego ikada a tebi je tu nesto SMESNO.Ajde malo uoci da sem interneta i Londona postoje i neke druge stvari na svetu pa se malo pozabavi njima barem zarad svoje porodice.Najlakse je smejati i podsmevati se nekome i necemu.

Last edited by quake2; 04-03-2011 at 03:08 PM.
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 03:13 PM   #14
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by DzoniPFC View Post
Apsolutno nemam razloga da ne verujem u ovo.. dokazi i cinjenice su tu.. a niko o ovome ne zeli da govori na nekom visem nivou..

+ to sto zadnjih par godina nisam video normalno nebo .. vec bukvalno ovakvo kao na ovim snimcima.. samo sivilo i na po koju stranu jedva prodire plavetnilo .. koje je gotovo nemoguce uociti

P.S. Dok sam sedeo leti u basti jednog kafica sa drugom.. slucajno sam pogledao u nebo, i video sivilo sa svih strana.. dakle nigde plavog neba .. bas sam komentarisao sa drugarom tu cudnu pojavu .. kasnije sam saznao za sve ovo ..
Old 04-03-2011, 03:19 PM   #15
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Kakva izjava.........Komsije,prijatelji,rodjaci... nam umiru od ko zna kakvih mutiranih vrsta karcinoma ucestalije nego ikada a tebi je tu nesto SMESNO.Ajde malo uoci da sem interneta i Londona postoje i neke druge stvari na svetu pa se malo pozabavi njima barem zarad svoje porodice.Najlakse je smejati i podsmevati se nekome i necemu.
nista mi nije smesno...nesto si pobrkao ??!! I ovde ljudi umiru od istih stvari - niko nije pelcovan, bogat, siromasan, poznat i nepoznat !!!

Ja sam letos proveo 3 nedelje u BG i nebo je bilo bogami bas plavo !! 100%

Sta mi da kazemo ovde? Gde je u glavnom oblacno i sivo????
BTW danas mega sunce i PLAVO nebo !!!!
(Tu i tamo po neka sara na njemu...)
DaBear is offline  
Old 04-03-2011, 03:35 PM   #16
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

evo moji snimci stari dve godine cini mi se: snimano starim mobom:

http://s700.photobucket.com/albums/w...t=Video034.mp4

http://s700.photobucket.com/albums/w...t=Video034.mp4

http://s700.photobucket.com/albums/w...t=Video024.mp4

http://s700.photobucket.com/albums/w...hemtrails2.mp4

http://s700.photobucket.com/albums/w...hemtrails3.mp4

evo i jedna slika, mada ih ima vise, naravno novi sad je u pitanju i snimci i slika:

na tom account-u imam i neke strane snimke, to zanemarite, ovi domaci su bitniji.
Mika Technika is offline  
Old 04-03-2011, 03:39 PM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ko što rekoh, sve ovo je i dalje u rukama psihotičnih populista sumnjive namere. A i ja bih mogao podukumentovati nekom fotkom čistog plavog neba od prošlog leta, jerbo mi se sin tad rodio i podosta sam fotkao okolo. Što se rakova i obolenja tiče, bez da nam pored nikad razvijenije industrije nikotina, fosilnih goriva, i nikad intenzivnijeg korišćenja elektronskih naprava, kao i nikad intenzivnijeg i stresnijeg ritma života, neki famozni NATO (gle čuda, što nisu ruski il kineski?!? ) avioni dođu glave. Sa tim mogu da živim, de facto.
Arthur is offline  
Old 04-03-2011, 03:39 PM   #18
player
Member

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Kakva izjava........ ,ajde malo uoci da sem interneta i Londona postoje i neke druge stvari.

Sto se tice hrane mislim da je cova potpuno u pravu,mada isto ne mislim da je u pitanju neka "teorija zavere" vec jednostavno sve u svrhu biznisa.Sve ce se uciniti samo da se proizvod sto pre pretvoti u cash...danas pilence u sledeci petak hamburgeri .Korist ima i proizvodjac i drzava ...a bogme i farmacije.
Cesto ovde da ne vidim sta je pisalo na vocu koje sam kupio nikad ne bih pogodio po ukusu al' je zato ooogromno.
Drugar koji dovozi ovde voce iz Kalifornije mi je pricao kako lepo sazri paradjaz u kamionu-natovare shleper zelenog paradjza isprskaju necim tovar i sutradan leeep crveni paradajz-ready to go.
Tesko da se od svega toga moze pobeci,ako nije hrana onda voda,vazduh....cena savremenog covecanstva.Naravno kao "protivteza" tome su "natural" proizvodi...gledam svakog dana ovde recimo "obican" paradjz i onaj do njega na kome su ostavili grancice,lisce i nisu ga izglancali...to je kao "prirodni",naravno duplo skuplji ..i opet svima ok -oni napravili pare,a narod srecan sto je nasao nesto jeftino ili se teshi "prirodnim" proizvodima.
Da ne pominjem razne preradjevine,hamburgere....
btw..u zadnjih godinu dana kod trojice mojih dobrih prijatelja(starosti 30-55 god) je pronadjen "colon cancer".Dvojica su (za sad) posle operacije dobro a treceg koji je jos u bolnici su na zalost samo otvorili i zatvorili (((
Ispadne mu to-cuti sedi i cekaj
player is offline  
Old 04-03-2011, 03:46 PM   #19
quake2
Banned

Quote:
nista mi nije smesno...nesto si pobrkao ??!!
Ok,ako pises jedno a mislis drugo....nije to moj problem.

Quote:
I ovde ljudi umiru od istih stvari - niko nije pelcovan, bogat, siromasan, poznat i nepoznat !!!
....i....ako je tako,sve je u redu....sve je to tebi nekako normalno????

Quote:
Ja sam letos proveo 3 nedelje u BG i nebo je bilo bogami bas plavo !! 100%

Sta mi da kazemo ovde? Gde je u glavnom oblacno i sivo????
BTW danas mega sunce i PLAVO nebo !!!!
(Tu i tamo po neka sara na njemu...)
Kakvo bre plavo nebo i slicni bakraci???Ako si potrosio tone i tone sati na netu prateci sta rade Lady Gaga i slicne spodobe,potrosi barem jedan sat pa poslusaj jos neki intervju sa Nikolom Aleksicem i ostalim ekolozima.Nije boja neba problem i ne banalizujmo situaciju.
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 03:59 PM   #20
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by player View Post
I tebi je nesto smesno?
Quote:
Originally Posted by player View Post
Sto se tice hrane mislim da je cova potpuno u pravu,mada isto ne mislim da je u pitanju neka "teorija zavere" vec jednostavno sve u svrhu biznisa.Sve ce se uciniti samo da se proizvod sto pre pretvoti u cash...danas pilence u sledeci petak hamburgeri .Korist ima i proizvodjac i drzava ...a bogme i farmacije.
Cesto ovde da ne vidim sta je pisalo na vocu koje sam kupio nikad ne bih pogodio po ukusu al' je zato ooogromno.
Drugar koji dovozi ovde voce iz Kalifornije mi je pricao kako lepo sazri paradjaz u kamionu-natovare shleper zelenog paradjza isprskaju necim tovar i sutradan leeep crveni paradajz-ready to go.
Tesko da se od svega toga moze pobeci,ako nije hrana onda voda,vazduh....cena savremenog covecanstva.Naravno kao "protivteza" tome su "natural" proizvodi...gledam svakog dana ovde recimo "obican" paradjz i onaj do njega na kome su ostavili grancice,lisce i nisu ga izglancali...to je kao "prirodni",naravno duplo skuplji ..i opet svima ok -oni napravili pare,a narod srecan sto je nasao nesto jeftino ili se teshi "prirodnim" proizvodima.
Da ne pominjem razne preradjevine,hamburgere....
btw..u zadnjih godinu dana kod trojice mojih dobrih prijatelja(starosti 30-55 god) je pronadjen "colon cancer".Dvojica su (za sad) posle operacije dobro a treceg koji je jos u bolnici su na zalost samo otvorili i zatvorili (((
Ispadne mu to-cuti sedi i cekaj
Znaci kada jedna grupica ljudi uz pomoc politickih partija i njihovih malih dupeuvlakaca sirom sveta zarad materijalne i svake druge koristi zatruje sve zivo,tebi to nije TEORIJA ZAVERE???....ok,nastavi mirno da se hranis time sto ti serviraju i caskaj ovde i smej se sa DaBear-om.
quake2 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules